امروز : دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱ - 5 ذو الحجة 1443
- جابجایی بی سر و صدای رئیس سازمان هدفمندی یارانهها!
- گرد و خاك بار ديگر به مقصد خوزستان
- همه فرمانداران و ۸۰ درصد مدیران کل تغییر میکنند
- یک بام و دو هوای مجلس انقلابی
- رضا نجاتی سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان شد
- اعمال محدودیت های جدید برای خوزستان
- تعطیلی دو هفتهای خوزستان منتفی است
- وضعیت نگران کننده کرونا در خوزستان؛ کمبود اکسیژن در استان
- هیچ گونه توری در جوار چغازنبیل مجوز نگرفته است
- قرار است ستاد ملی کرونا اختیاراتی برای تصمیمگیری به خوزستان بدهد
- بیش از ۳۰ درصد مرگومیرهای کرونایی مربوط به خوزستان است
- وضعیت خوزستان از امروز «ویژه» اعلام شد
- ۳۰۷ بیمار کرونا در خوزستان بستری است
- مصادیق محتوای مجرمانه گسترش یافت
- رایزنی برای تعیین حقوق کارگران در سال ۱۴۰۰ بینتیجه ماند
انجام مراقبتهای سندرمیک در مرزهای خوزستان برای پیشگیری از آبله میمونی
خوزنامه| معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از انجام مراقبتهای سندرمیک در مرزهای خوزستان برای پیشگیری از شیوع آبله میمونی خبر داد.
دکتر سید محمد علوی با بیان اینکه آبله میمونی یک بیماری ویروسی مشترک انسان و حیوان است که از حیوان به انسان منتقل میشود، اظهار کرد: این بیماری جدید و نوظهور نیست و سابقه آن به ۵۰ سال قبل برمیگردد. آبله میمونی یک بیماری بسیار شدید نیست و بیشتر در میمونها و جوندگان به ویژه سنجابها وجود دارد و از آنها به انسانها منتقل میشود.
وی افزود: آبله میمونی بیماری نادر و خود محدود شوندهای است یعنی خود به خود بهبود مییابد اما در موارد شدید، ۳ تا ۶ درصد مرگ و میر دارد.
علوی با اشاره به راههای انتقال این بیماری گفت: آبله میمونی از طریق تماس پوستی با زخم و ترشحات پوستی بیماران، تنفس و قطرات تنفسی و مصرف گوشت نیمه پخته یا خام حیوان آلوده منتقل میشود.
وی بیان کرد: بروز علائم بیماری پس از حدود یک هفته نهفتگی با تب، سردرد، دردهای عضلانی و تورم غدد لنفاوی آغاز میشود و در مرحله دوم با استقرار ضایعات پوستی تاولی بروز میکند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا به آبله میمونی در استان خوزستان و کشور مشاهده نشده است، گفت: تاکنون تنها یک مورد مشکوک به آبله میمونی در ایذه داشتیم که پس از بررسیها مشخص شد، این فرد به آبله مرغان مبتلا است.
وی با اشاره به انجام مراقبتها برای پیشگیری از شیوع آبله میمون بیان کرد: از قبل از مطرح شدن بیماری آبله میمونی، مراقبتهای سندرمیک در مورد ۱۵ بیماری از جمله بیماریهای تبدار و بثورات پوستی در مرزهای استان خوزستان انجام میشد.
وی تصریح کرد: در صورتی که مورد مشکوکی مشاهده شود، آزمایش انجام و نمونه به انستیتو پاستور تهران ارسال میشود و از ورود افراد مشکوک و مبتلا به این بیماری به کشور جلوگیری میشود.
آبله میمونی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.