امروز : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ - 11 شعبان 1447
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 102963
  پرینتخانه » ا فوری/کوتاه, اجتماعی, خوزستان تاریخ انتشار : 21 مهر 1404 - 9:19 |

افتتاح ۱۴۷ مدرسه جدید در خوزستان با حضور وبیناری رییس‌جمهور / استاندار خوزستان: ۶۰۰ کلاس درس جدید به بهره‌برداری رسید

مراسم افتتاح ۱۴۷ مدرسه جدید با ۶۰۰ کلاس درس در استان خوزستان با حضور وبیناری رییس‌جمهور برگزار شد.
سید محمدرضا موالی‌زاده امروز یکشنبه ۲۰ مهر ماه در مراسم افتتاح یک مدرسه ۱۲ کلاسه در اهواز و بهره‌برداری از پروژه‌های نهضت عدالت آموزشی اظهار کرد: در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، ۶۸۱ پروژه تعریف شده که تا کنون ۶۰۰ کلاس درس در قالب ۱۴۷ مدرسه با زیربنای بیش از ۵۰ هزار متر مربع، به بهره‌برداری رسیده است.

افزایش سرانه آموزشی

ای با اشاره به تاثیر این پروژه‌ها گفت: سرانه فضای آموزشی استان از ۴.۹۲ متر مربع به ۴.۹۸ متر مربع افزایش یافته که گامی مثبت برای ارتقای کیفیت آموزش است.

استاندار خوزستان در خصوص مشخصات مدرسه تازه‌ تاسیس اهواز نیز افزود: این مدرسه ۱۲ کلاسه با سرمایه‌گذاری ۲۴ میلیارد تومانی و با مشارکت دولت، خیرین و گروه‌های مردمی و جهادی احداث شده است.

مقام عالی دولت چهاردهم در استان خوزستان از افتتاح قریب‌الوقوع پروژه آموزشی دیگری خبر داد و گفت: مدرسه‌ای که سنگ‌بنای آن سال گذشته توسط رییس‌جمهور محترم گذاشته شد، طی چند روز آینده افتتاح خواهد شد.

موالی‌زاده اساس این نهضت را بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی، خیرین و اعتبارهای مسوولیت اجتماعی شرکت‌های مستقر در استان دانست.

برچیدن مدارس کانکسی در دستور کار

استاندار خوزستان در پایان اضافه کرد: اقدام ها برای برچیدن مدارس کانکسی، سنگی و غیراستاندارد آغاز شده و ما عملیات تخریب و نوسازی را در نقاط دارای مدارس فرسوده با شتاب بیشتری دنبال خواهیم کرد تا به سرانه مطلوب فضای آموزشی در استان دست یابیم.

نویسنده : محمدباقرعباسی | منبع خبر : اختصاصی
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.