- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛حفظ چمن و گیاه خانگی سوژه جدید محتواهای فرهنگ شهروندی
- اداره برق قهرمان فینال جام فجر ادارات شهرستان شوشتر شد
- جشن میلاد امام حسین (ع) در مسجد حکیم شوشتری
- اینفوگرافی آمار داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای های اسلامی شهرهای استان خوزستان
- ۲۲هزار معلم خوزستانی مشمولِ رتبهبندی
- برگزاری مسابقات والیبال گرامیداشت دهه مبارک فجر ( جام انقلاب – یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی)
- ترفندهای مشترک تروریستها برای تخریب و به آتش کشیدن مساجد
- ۷ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا
- اهرمهای نظارتی مجلس تا اطلاع ثانوی خاموش؛ باز هم توافق پشت درهای بسته
- تجاوز گسترده رژیم صهیونی به جنوب لبنان
- یک میلیونتومان کفاف سبدمعیشت خانوار نیست
- اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدرها و عوامل تروریستی آشوبهای اخیر
- مهار گرانی با انتقال ارز ترجیحی به خانوارها!
- سقوط بالگرد اسرائیلی در کرانه باختری+فیلم
- سیانان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند
افزایش ۳۰ درصدی قیمت پایهِ صدها محصول بورسی!
خوزنامه| رئیس کل بانک مرکزی در فروردین ماه سال جاری در مکاتبهای با وزیر نفت قیمت محاسبه خوراک پتروشیمی و همچنین در مکاتبهای دیگری با وزارت صمت نرخ ارز جهت محاسبه قیمت پایه محصولات مربوطه در بورس کالا را ۲۸۵۰۰ تومان اعلام کرده بود.
حالا مصوبه دولت درمورد نرخ خوراک پتروشیمیها برای حمایت از این صنایع تغییر کرده است ولی تعیین نرخ ارز محاسباتی بازهم بر عهده بانک مرکزی گذاشته شد. پیشتر وزیر اقتصاد اعلام کرده بود که نرخ تسعیر جهت محاسبه قیمت خوراک نرخ مرکز مبادله یعنی ۳۷۵۰۰ تومان خواهد بود. بر این اساس قیمت هر متر مکعب گاز خوراک از ۷ هزار تومان تا ۵۸۰۰ تومان کاهش خواهد یافت.
در این بین بانک مرکزی یک اقدام جدید را نیز در دستور کار قرارداده است، این بانک درحالی نرخ تسعیر جهت محاسبه خوراک را ۳۷۵۰۰ تومان تعیین کرده که نرخ ارز جهت محاسبه قیمت پایه را نیز همین عدد لحاظ کرده است. بر این اساس ظرف یک روز قیمت پایه صدها محصول مختلف تولیدی واحدهای پتروشیمی با افزایش ۳۰ درصدی مواجه شده است.
مشخص نیست بانک مرکزی با چه استدلالی در سال مهار تورم دست به این اقدام عجیب زده است.
ماجرا تا حدی حاشیهساز شده است که وزیر اقتصاد نیز که به صورت کامل حامی ایده پیشبینیپذیر بودن اقتصاد و بازگشت به فرمول در مورد خوراک واحدهای پتروشیمی بود نیز اعلام کرده بود که برای جلوگیری از آثار تورمی نرخ تسعیر ارز جهت محاسبه قیمت پایه در بورس کالا تغییر نخواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.