- پایان آسفالتِ ناهموار در نواحی چهارگانه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛ پروژهای برای آرامش رانندگان شوشتر در نواحی چهارگانه
- علیاصغر صفرچی رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مراکز غیردولتی استان خوزستان شد
- ادای احترام رییس هیات تکواندو شهرستان شوشتر به مقام شامخ شهید گمنام در خانه تکواندو
- مقالات معتبر و رایگان روانشناسی کودک، نوجوان و بزرگسال
- رونمایی از کتاب “یاد یاران” زندگی نامه جمعی از شهدای گرانقدر شوشتر ، در نماز جمعه این هفته
- در گذر تاریخ
- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر:پروژه آسفالت معابر کهن شهر شوشتر ادامه دارد
- خبرنگار دارالمؤمنین شوشتر عزادار شد
- آیین عمامهگذاری طلاب حوزه علمیه خوزستان در دارالمؤمنین شوشتر برگزار شد
- طرز تهیه نون چرب غذای محلی شوشتر به روایت تصویر
- برگزاری جشن باشکوه عید غدیر خم در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری
- برخورد قانونی با تخلیه و شستشوی ماشین های حمل بتن در معابر عمومی
- برداشت انگور نوبرانه از تاکستانهای گتوند
- گرد و خاک عراق به خوزستان میآید/ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
- مراسم جشن عید سعید قربان در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری+عکس
رهبر انقلاب: اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم
خوزنامه| متن پیام تسلیت رهبر انقلاب:
با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
