امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ - 10 شعبان 1447
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 163507
  پرینتخانه » ا فوری/کوتاه, اجتماعی, اخبار تیتر سه, اخبار تیتر یک, پر بازدیدها, تیتر دوم-اسکرول زیر تاریخ انتشار : 26 دی 1404 - 12:48 |

سی‌ان‌ان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند

خوزنامه| شبکه خبری CNN اعلام کرد: چهار کشور عربی عربستان سعودی، قطر، عمان و مصر برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا میانجی شدند.

سی ان ان به نقل از یکی از مقام‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: قطر، عمان، عربستان سعودی و مصر از ایالات متحده خواسته‌اند که از حمله به ایران خودداری کند و نسبت به خطرات امنیتی و اقتصادی که می‌تواند هم بر ایالات متحده و هم بر منطقه تأثیر بگذارد، هشدار دادند.

این چهار کشور همچنین هشدار دادند که هرگونه حمله به تاسیسات ایالات متحده در خلیج فارس عواقب جدی برای روابط ایران با کشورهای سراسر منطقه خواهد داشت.

به گفته این مقام، این تلاش‌های دیپلماتیک منجر به کاهش تنش در اوضاع شده است. قطر، متحد کلیدی ایالات متحده، پیش از این به عنوان میانجی برای ایالات متحده در غزه و سایر درگیری‌ها عمل کرده است.

نویسنده : سردبیر | منبع خبر : سی ان ان
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.