امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
شناسه خبر : 1813
  پرینتخانه » انرژی تاریخ انتشار : 13 نوامبر 2016 - 23:38 |

صادرات داروی ایرانی سه برابر شد

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، سید حسن هاشمی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری توسعه تولید محصولات دانش بنیان حوزه سلامت با سورنا ستاری – معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار داشت: در سه سال اخیر، صادرات دارو سه برابر افزایش یافته و بر خلاف گذشته که فقط شاهد رونمایی بودیم، بیش از ۱۰۰ قلم داروی جدید در سه سال گذشته، وارد بازار شد.

وزیر بهداشت به ایجاد دو هزار شغل در حوزه داروهای های تک و با تکنولوژی بالا، اشاره کرد و یادآور شد: با حمایت های دولت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، می‌توان آینده بسیار خوبی را برای شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت پیش بینی کرد و امیدواریم که در برنامه ششم توسعه شاهد قوانین بیشتری برای حمایت از فناوران، شرکت های دانش بنیان و ثروت آفرینان باشیم.

هاشمی تاکید کرد: از نخستین روزهای مسئولیتم در وزارت بهداشت، شورای فناوری و شورای سیاستگذاری در امر حمایت از تولید داخلی تشکیل شد تا از حوزه دارو و تجهیزات پزشکی حمایت شود و خوشبختانه تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد که حاصل آن، عدم مهاجرت نخبگان به خارج از کشور بود و یکی دیگر از تصمیمات این شورا، سرمایه گذاری‌های مشترکی است که در سالهای آینده شاهد اثرات آنها خواهیم بود و امیدواریم که طی ۱۰ سال آینده شاهد افزایش سهم شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در بازار منطقه باشیم. ها

وزیر بهداشت تأکید کرد: باید با اتحاد، همدلی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بتوانیم به آرمان‌هایی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کردند، برسیم.

هاشمی با بیان اینکه از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور کمک فنی خواستیم، افزود: این کمک‌های فنی برای این است که بتوانیم محصولات تولید داخلی را بهتر تشخیص دهیم و آنها را کنترل کنیم تا فردی مبادرت به واردات مواد اولیه و یا دستگاهی از خارج نکند و آن را به اسم تولید داخلی به بازار عرضه و سودجویی کند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: در برخی از نقاط کشور، برخی از دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی معطل مانده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طریق شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند با قرار داد کلی، آنها را راه اندازی و به چرخه خدمت وارد کنند اما بیشتر کمکی که از معاونت علمی فناوری خواستیم، فنی و مشاوره ای است.

هاشمی اضافه کرد: برخی از دستگاه های پزشکی در بیمارستانهای خصوصی، دولتی و شبه دولتی و سازمانی وجود دارد که نیاز است برای تعمیر و نگهداری آن سازمانی را متشکل از فارغ التحصیلان این رشته تشکیل دهیم و صرفه جویی زیادی در این زمینه داشته باشیم اما هدف اصلی، آشنایی بیشتر جوانان با فناوری دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی است و زمانی که تعمیر و نگهداری آنها را بر عهده می‌گیرند، به فکر ساخت و ارتقای آن نیز خواهند بود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در کشور، عمدتاً بهترین افراد در گروه تجربی، در رشته‌های پزشکی و داروسازی جذب می‌شوند و استعدادهای بسیار خوبی هستند که اقدامات بزرگی را انجام می‌دهند و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، امکان کشف و رشد این استعدادها را فراهم می‌کنند.

انتهای پیام/

|
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.