امروز : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ - 11 شعبان 1447
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 32377
  پرینتخانه » ا فوری/کوتاه, اجتماعی, اخبار تیتر سه, تیتر دوم-اسکرول زیر تاریخ انتشار : 07 تیر 1404 - 17:30 |

آینده اتحاد ناتو در پرده ابهام/ گزارش نشریه فارن‌پالیسی

گروه بین الملل-خوزنامه| نشریه فارن‌پالیسی به بهانه اجلاس ناتو به آینده این اتحاد [عمدتاً نظامی] پرداخته است. در این مجموعه مطالب، متفکرانی از حوزه‌های مختلف، یک آینده نامطمئن و بی‌ثبات را برای این ائتلاف پیش‌بینی کرده‌اند. متفکرانی که به بهانه برگزاری اجلاس ناتو در شهر لاهه هلند، دیدگاه‌های خود را درباره این موضوع این موضوعات بیان کرده‌اند- که وضعیت حال حاضر ناتو چگونه است؛ آینده این اتحاد چه خواهد شد؛ چه انتظاراتی باید درباره آینده ناتو داشته باشیم؛ و در نهایت این ائتلاف نظامی چه فرجامی خواهد داشت؟! سوالاتی که با توجه به دیدگاه‌های متفاوت دولت دونالد ترامپ درباره روسیه و تهدیدهایی که این دولت در چند ماه اخیر علیه آینده ناتو و کشورهای عضو این اتحاد مطرح کرده، پاسخ به آن‌ها اهمیت اساسی و کلیدی می‌‌تواند داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خوزنامه از نشریه فارن‌پالیسی؛ بی‌تردید سی‌ودو کشور عضو ناتو در اجلاس حال حاضر این بلوک در شهر لاهه هلند در وهله اول این هدف یا این اولویت را در این گردهم‌آیی دنبال خواهند کرد که از هر نوع درگیری و مقابله آشکار با ایالات متحده و به خصوص از نمایش آشکار درگیری و مجادله آمریکا با نزدیک‌ترین دوستان و متحدانش- یا کشورهایی که قاعدتاً باید نزدیک‌ترین دوستان و متحدان آمریکا قلمداد شوند- اجتناب شود.

در راستای رسیدن به چنین هدفی هم هست که در اجلاس امسال ناتو تلاش شده تا حد ممکن از حضور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده در دیدارها و جلسات طولانی جلوگیری شود- و بدین منظور برخلاف اجلاس‌های گذشته که آمریکایی‌ها در جلسات و ملاقات‌های متعددی حضور می‌داشتند، سران دولت آمریکا امسال تنها در یک رویداد در روز ۲۵ ژوئن حضور خواهند یافت. هم‌چنین به دلیل تفاوت‌های فزاینده دیدگاه‌های ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا درباره روسیه و جنگ این کشور در اوکراین، سعی شده در اجلاس امسال از طرح موضوعات مرتبط با روسیه و جنگ اوکراین اجتناب شود.

با این حال و حتی به رغم این که کشورهای عضو ناتو قرار است با اعلام اختصاص حداقل پنج درصد از درآمد ناخالص داخلی خود به هزینه‌های نظامی و تسلیحات و تاسیسات دفاعی، ترامپ را در یکی از منازعات مداوم و مستمرش به هدفش برسانند؛ اما هنوز و هم‌چنان انتظار می‌رود آینده مطمئن و باثباتی پیش‌روی ناتو نخواهد بود و به خصوص اجلاس امسال آرام پیش نخواهد رفت.

|
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.