- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛حفظ چمن و گیاه خانگی سوژه جدید محتواهای فرهنگ شهروندی
- اداره برق قهرمان فینال جام فجر ادارات شهرستان شوشتر شد
- جشن میلاد امام حسین (ع) در مسجد حکیم شوشتری
- اینفوگرافی آمار داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای های اسلامی شهرهای استان خوزستان
- ۲۲هزار معلم خوزستانی مشمولِ رتبهبندی
- برگزاری مسابقات والیبال گرامیداشت دهه مبارک فجر ( جام انقلاب – یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی)
- ترفندهای مشترک تروریستها برای تخریب و به آتش کشیدن مساجد
- ۷ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا
- اهرمهای نظارتی مجلس تا اطلاع ثانوی خاموش؛ باز هم توافق پشت درهای بسته
- تجاوز گسترده رژیم صهیونی به جنوب لبنان
- یک میلیونتومان کفاف سبدمعیشت خانوار نیست
- اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدرها و عوامل تروریستی آشوبهای اخیر
- مهار گرانی با انتقال ارز ترجیحی به خانوارها!
- سقوط بالگرد اسرائیلی در کرانه باختری+فیلم
- سیانان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند
تحرکات جدید اسرائیل در سوریه زیر سایه سکوت
گروه بین الملل-خوزنامه| دیدهبان حقوق بشر سوریه از حمله اسرائیل به صیدا، ابومذراه و کودنه در جنوب قنیطره خبر داد.
دیدهبان حقوق بشر سوریه، روز شنبه، حومه جنوبی قنیطره در سوریه شاهد تحرکات اسرائیل، از جمله حمله نیروهای نظامی به سمت شهرهای صیدا، ابومذراه و کودنه، بدون هیچ درگیری یا واکنش رسمی از سوی طرف سوری بود.
تحرکات نظامی اسرائیل در جنوب قنیطره
دیدهبان حقوق بشر سوریه گزارش داد که یک نیروی اسرائیلی سحرگاه امروز در مجاورت شهر صیدا و روستای ابومذراه جنوب قنیطره، همزمان با حرکت یک گشتی اسرائیلی به سمت روستای کودنه، در میان عدم وقوع هیچ درگیری، وارد عمل شد. به گفته این دیدهبان، با وجود سرعت فزاینده تهاجمات، هیچ بیانیه رسمی از سوی حکومت سوریه یا نیروهای مستقر در منطقه منتشر نشده است و این امر ناظران را بر آن داشته است که ماهیت واکنش به نقضهای مکرر اسرائیل در مرز جولان را زیر سوال ببرند. در همین زمینه، دیدهبان خاطرنشان کرد که یک نیروی اسرائیلی، شامل یک تانک، یک نفربر زرهی و تقریباً ۳۰ سرباز، دیروز جمعه به روستای صمدانیه شرقی نفوذ کردند و چندین خانه را بازرسی کردند. سپس بدون هیچ دستگیری به مواضع خود عقبنشینی کردند.
چند روز پیش، یک نیروی اسرائیلی متشکل از سه تانک و شش خودروی نظامی به روستای الحریه در حومه شمالی قنیطره نفوذ کردند و چندین خیابان را بستند.
اشغالگران اسرائیلی به تجاوز خود علیه روستاها و شهرهای سوریه، به ویژه در جنوب سوریه، جایی که مناطق وسیعی را اشغال کرده است، ادامه میدهند. تقریباً هر روز تهاجم، یورش و دستگیری انجام میدهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.