- «بیعاطفه»؛ از اشک مصنوعی تا قهرمان اغراقآمیز
- زبان فارسی یکی از بزرگترین ظرفیتها برای ترویج فرهنگ و تمدّن غنی ایران اسلامی
- چرا اعراب خلیج فارس در مقابل حملات ایران متحد نشدند؟/ عربستان در نتیجه جنگ دستاوردهای تاکتیکی پیدا کرد
- سفر هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی به امارات پیش از آغاز تجاوز به ایران
- دولت صدراعظم آلمان سقوط می کند؟
- موادغذایی که در فصل گرما دستگاه گوارش شما را اذیت میکند
- کارشناسان میگویند رقم نهایی جنگ با ایران یک تریلیون دلار است
- احتمال دایر بودن کلاسهای درس در پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ خرداد
- دستگیری قاتل فراری درشوشتر
- کهن شهرشوشتر؛ میدان از موجِ حضور مردم به لرزه افتاد
- ادامه بهسازی ورودی پل آزادگان
- برگزاری جلسه شورای اسلامی شهرشوشتر با دستور جلسه بررسی لوایح ارسالی
- سروده یک شاعر برای شهادت رهبر معظم انقلاب
- عکس/ اجتماع مردمی در مقابل حرم مطهر حضرت سبز قبا
- اخبار حوادث
ارزش پول ملی ۴۰ درصد تقویت شد
به گزارش خوزنامه، عبدالناصر همتی در گفتوگو خبرنگار شبکه تلویزیونی NBC، اظهار داشت: در نزدیکیها و اواخر شهریور ماه سال گذشته (ماه سپتامبر تقویم میلادی) نرخ ارز به رقمهای بسیار بالایی افزایش یافت و درست زمانی که مرحله اصلی و نهایی تحریمهای آمریکا شروع شد، تقویت ارزش پول ملی ما نیز آغاز شد و در طول هشت ماه گذشته ارزش پول ملی ما مجدداً ۴۰ درصد تقویت شده است.
در حال حاضر بر نرخ ارز کنترل داریم و ثبات نسبی بر بازار ارز حاکم شده است، نتیجه کنترلهای صورت گرفته این است که طی چهار ماه گذشته، رشد تورم ماهانه در حال کاهش است.
وی درباره میزان اثرگذاری تحریم ها بر ایران عنوان کرد: در هر صورت ایران تحت تأثیر تحریمها قرار گرفته است. طی دو سه سال گذشته در مرحله اصلاح ساختار اقتصادی و کنترل تورم قرار داشتیم و از رشد اقتصادی مطلوبی برخوردار بودیم به طوری که پیش از تحریم ها رشد اقتصادی در حدود ۱۲ درصد را نیز تجربه کردیم.
طبیعی است با وضع تحریمها به دلیل اینکه ما ساختار اقتصادیمان را به طور کامل اصلاح نکرده بودیم، شوکی به ساختارهای اقتصادی ما وارد شد. از این منظر، تحریمها روی مردم و اقتصاد کشور تأثیر داشت، ولی ما این نکته را با هدف دولت ترامپ مقایسه میکنیم و می گوییم هدف آمریکا با شکست مواجه شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.