- پایان آسفالتِ ناهموار در نواحی چهارگانه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛ پروژهای برای آرامش رانندگان شوشتر در نواحی چهارگانه
- علیاصغر صفرچی رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مراکز غیردولتی استان خوزستان شد
- ادای احترام رییس هیات تکواندو شهرستان شوشتر به مقام شامخ شهید گمنام در خانه تکواندو
- مقالات معتبر و رایگان روانشناسی کودک، نوجوان و بزرگسال
- رونمایی از کتاب “یاد یاران” زندگی نامه جمعی از شهدای گرانقدر شوشتر ، در نماز جمعه این هفته
- در گذر تاریخ
- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر:پروژه آسفالت معابر کهن شهر شوشتر ادامه دارد
- خبرنگار دارالمؤمنین شوشتر عزادار شد
- آیین عمامهگذاری طلاب حوزه علمیه خوزستان در دارالمؤمنین شوشتر برگزار شد
- طرز تهیه نون چرب غذای محلی شوشتر به روایت تصویر
- برگزاری جشن باشکوه عید غدیر خم در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری
- برخورد قانونی با تخلیه و شستشوی ماشین های حمل بتن در معابر عمومی
- برداشت انگور نوبرانه از تاکستانهای گتوند
- گرد و خاک عراق به خوزستان میآید/ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
- مراسم جشن عید سعید قربان در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری+عکس
پیش بینی ترسالی طی ماههای آینده در خوزستان
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: با توجه به پیش بینی ترسالی در ماه های آینده و بارندگی های شدید، مسئولان استانی باید نسبت به ترمیم سیل بندهای واقع شده در بستر رودخانه اقدام کنند.
به گزارش خوزنامه، حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان در تالار امام رضا شهرک نفت اهواز اظهار کرد: وجود مقدس سید الشهدا و حضور این امام در حادثه عاشورا بسترساز حکومت جهانی امام عصر (عج) است؛ این ایام نیز فرصتی بسیار مطلوب به منظور مهیا شدن برای میزبانی از زائران اربعین حسینی تلقی می شود.
وی با اشاره به تلاش همه مسئولان خوزستانی برای عبور از بحران سیلاب اخیر افزود: با توجه به پیش بینی برای ترسالی در ماه های آینده و بارندگی های شدید مسئولان استانی باید نسبت به ترمیم سیل بندهای واقع شده در بستر رودخانه و لایروبی رودخانه ها اقدام کنند تا دیگر مورد سرزنش قرار نگیریم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان تصریح کرد: اگر قاعده آبخیزداری و میزان بارندگی ها در بالادست مدیریت نشود، در پایین دست با مشکل مواجه می شویم.
موسوی فرد با اشاره به الگو بودن شهیدان رجایی و باهنر برای رفتار و سلوک مدیران ادامه داد: اولویت مهم استان آب شرب و فاضلاب است و در محله های گوناگون مشکل فاضلاب و تلاقی آب و فاضلاب داریم.
وی بیان کرد: در دیدار اخیر با مقام معظم رهبری نیاز به چندین هزار میلیارد تومان برای حل مشکل آب را مطرح و ایشان به رئیس جمهور برای تخصیص منابع مالی برای حل مشکل آب و فاضلاب استان دستور دادند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان اضافه کرد: رئیس جمهور نیز به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور تامین این اعتبار را داده است.
موسوی فرد در پایان با تأکید بر لزوم توجه ویژه به حل مشکل آب و فاضلاب استان همچنین خواستار توجه ویژه استاندار خوزستان به خط دوم غدیر و تصفیه خانه شماره دو اهواز شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
