- موشک اکتمز شرایط جنگ اوکراین را تغییر میدهد؟
- تکذیب افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین در سال آینده
- حاجی دلیگانی: دولت برای آقای ظریف لایحه داد!
- دستور تعیین تعرفه جدید گاز خانگی ابلاغ شد/گازخانگی گران میشود
- بازداشت ۳ مظنون در پی پرتاب منور به خانه نتانیاهو
- خانه نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت
- مدارس پنج شهر خوزستان غیرحضوری شد
- فراتر از قتل یک پزشک
- حادثه برای وزیر صمت/ وزیر بایددر بیمارستان بستری باشد
- مارکو روبیو گزینه ترامپ برای وزارت امور خارجه؛ نظراتش درباره ایران، اوکراین و مقاومت چیست؟
- واتساپ رفع فیلتر شده است
- ۶ شاخص جدید دهکبندی برای حذف احتمالی یارانه نقدی
- دلار به بالاترین میزان ۴ ماهه خود رسید
- اکبر زنجانپور در بیمارستان بستری شد
- اسرائیل زد، ما نزدیم، دلار بالا رفت
۲۵۰ هزار نفر در خوزستان بیمه نیستند
به گزارش خوزنامه به نقل از ایرنا، مدیرکل بیمه سلامت استان خوزستان با اشاره به اینکه ۲۵۰هزار نفر از جمعیت استان فاقد هر گونه بیمه هستند گفت: با اجرای طرح بیمه اجباری این افراد تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
علی خسروی اظهار داشت:داوطلبان بیمه سلامت از دهک اول تا سوم رایگان ، دهک چهارم ۵۰ درصد حق بیمه و دهک پنجم به بالای باید ۱۰۰ درصد حق بیمه را پرداخت کنند.
وی افزود : تعداد ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در استان خوزستان به عضویت این بیمه درآمدهاند که بیشترین آن مربوط به شهرستاهای اهواز با تعداد ۳۳۷ هزار بیمه شده و دزفول با تعداد ۲۵۰ هزار نفرهستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان خوزستان بیان کرد: بیمه سلامت از صندوقهای مختلف بیمه کارکنان دولت و سایر اقشار که با عنوان بیمه ایرانیان ، بیمه رایگان همگانی و صندوق روستایی است تشکیل شده است.
بهرهمندی یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر روستایی از خدمات بیمه سلامت
خسروی ادامه داد : یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت روستایی از خدمات سطح یک بهداشتی و درمانی با همکاری شبکه های بهداشت و درمان ، از مزایای بیمه سلامت بهره می برند.
وی افزود : یک هزار و ۸۰۰ واحد در ۵۳ بیمارستان استان با دفترچه بیمه سلامت به افرادی که عضو این بیمه هستند خدمات ارائه می دهند .
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان اظهار داشت : خدمات ارائه شده بیمه سلامت از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده برای بیمه روستایی پنج درصد فرانشیز و غیر از این اعضا ۱۰ درصدفرانشیز دریافت می کند .
خسروی ادامه داد : رویکرد بیمه سلامت حرکت به سمت پروژه های الکترونیک است که در ۲سال اخیر ۴ پروژه مهم الکترونیک آغاز شده است که در این پروژه ها استحقاق سنجی در بیمارستان های دولتی با هدف حذف دفترچه اجرا شد.
وی خاطر نشان کرد : نسخه نویسی الکترونیکی با ارائه کدملی باهدف حذف نسخ کاغذی برای مراجعات سرپایی در مطب ها و داروخانه ها به صورت پایلوت در هشت شهرستان ایذه، شوش، اندیمشک، ماهشهر، شادگان،حمیدیه، آبادان و شوشتر اجرا شد.
خسروی ادامه داد : حذف پرونده های بستری به صورت کاغذی از دیگر خدمات الکترونیکی است که تاکنون به صورت دستی در اختیار بیمار قرار می گرفته و بیمار برای دریافت هزینه بیمه به دفاتر بیمه باید مراجعه میکرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بیان کرد : سالانه ۲۲ میلیون دفترچه در کشور صادر می شود که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی دفترچه در بیمارستان های دولتی حذف شده و بیمار فقط با ارائه کدملی می تواند خدمات دریافت کند.
وی گفت : در کل کشور ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده پزشکی به صورت کاغذی تشکیل می شود که معادل ۱۲۰ میلیون برگه است که با حذف پرونده های کاغذی می توان به همین میزان صرفه جویی کرد.
بیمه سلامت , بیمه سلامت استان خوزستان , علی خسروی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.