- پایان آسفالتِ ناهموار در نواحی چهارگانه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛ پروژهای برای آرامش رانندگان شوشتر در نواحی چهارگانه
- علیاصغر صفرچی رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مراکز غیردولتی استان خوزستان شد
- ادای احترام رییس هیات تکواندو شهرستان شوشتر به مقام شامخ شهید گمنام در خانه تکواندو
- مقالات معتبر و رایگان روانشناسی کودک، نوجوان و بزرگسال
- رونمایی از کتاب “یاد یاران” زندگی نامه جمعی از شهدای گرانقدر شوشتر ، در نماز جمعه این هفته
- در گذر تاریخ
- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر:پروژه آسفالت معابر کهن شهر شوشتر ادامه دارد
- خبرنگار دارالمؤمنین شوشتر عزادار شد
- آیین عمامهگذاری طلاب حوزه علمیه خوزستان در دارالمؤمنین شوشتر برگزار شد
- طرز تهیه نون چرب غذای محلی شوشتر به روایت تصویر
- برگزاری جشن باشکوه عید غدیر خم در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری
- برخورد قانونی با تخلیه و شستشوی ماشین های حمل بتن در معابر عمومی
- برداشت انگور نوبرانه از تاکستانهای گتوند
- گرد و خاک عراق به خوزستان میآید/ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
- مراسم جشن عید سعید قربان در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری+عکس
فضای مجلس نسبت به شریعتمداری منفی است؛ او یک پای استیضاح بود
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نایب رییس فراكسيون مستقلين ولايی درباره معرفی محمد شریعتمداری به عنوان وزیر پیشنهادی کار می گوید فکر نمی کنم فضای مجلس برای رای اعتماد به شریعتمداری مناسب باشد. کار او برای رای اعتماد بسیار دشوار است و حتی نسبت به سایر افراد معرفی شده دشوارتر است.
ایمن آبادی درباره معرفی محمد شریعتمداری به عنوان وزیر پیشنهادی کار گفت: آقای شریعتمداری در وزارت صنعت عملکرد خوبی نداشت؛ به علاوه ایشان آشنایی و سابقه ای هم در حوزه وزارت رفاه ندارد. بنابراین در مجموع اگر قرار باشد به وزارت رفاه بروند، کار بسیار دشواری دارند و باید و باید تلاششان را مضاعف کنند تا بتوانند از پس آن برآیند.
نماینده رشت در مجلس ادامه داد: ای کاش این جابجایی انجام نمیشد؛ در این صورت اوضاع بهتر بود.
ایمن آبادی تصریح کرد: با انتخاب شریعتمداری برای وزارت کار، مردم میگویند مگر قطح الرجال است که باید برای یک وزارتخانه، از وزرای قبلی استفاده کنیم و مگر فرد دیگری نمی تواند این مسئولیت را قبول کند؟
این نماینده مجلس افزود: انتظار می رفت انتخاب وزیر پیشنهادی کار از جامعه کارگری و آشنا به این حوزه انجام شود. در مجموع فکر نمی کنم فضای مجلس برای رای اعتماد به شریعتمداری مناسب باشد. کار او برای رای اعتماد بسیار دشوار است و حتی نسبت به سایر افراد معرفی شده دشوارتر است.
ایمن آبادی ادامه داد: با وجود همه دلایل و ضعف عملکردی شریعتمداری در وزارت صنعت که همه بر آن تاکید دارند، باید ببینیم در روز رای اعتماد چه اتفاقی خواهد افتاد. چراکه خود آقای روحانی هم تصمیم گرفته اند به مجلس بیایند.
ایمن آبادی تاکید کرد: فضای مجلس برای رای اعتماد به شریعتمداری، تا به اینجای کار منفی است و مثبت نیست. بالاخره کسی که عملردش خوب نبوده و پای استیضاح بوده، اگر یک مرتبه برای یک وزارتخانه دیگر معرفی شود، چنین فضایی در مورد او طبیعی است.
شریعتمداری , مجلس شورای اسلامی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
