امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
شناسه خبر : 4557
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار تیتر سه تاریخ انتشار : 10 جولای 2020 - 8:47 |

تشکیل کارگروه تخصصی معدن در سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان خوزستان

به گزارش خوزنامه| تشکیل جلسه در سالن سازمان نظام مهندسی معدن، مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان خوزستان به بررسی وضعیت و مشکلات معادن استان پرداختند.

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان خوزستان اعلام کرد: بخش معدن یکی از بخش‌های اقتصادی مهم در کشور است که ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه در آن وجود دارد و از نظر ذخایر مواد معدنی بسیار غنی و جزو ۱۰ کشور برتر جهان است اما، از این ظرفیت بالقوه در کشور آنچنان که باید نتوانستیم استفاده کنیم و این بخش مغفول مانده است.

محمد خانچی با اشاره به این مسئله که با توجه به ظرفیت های بالقوه بسیج مهندسین این سازمان آمادگی همکاری با سازمان نظام مهندسی معدن و سازمان صمت استان جهت عارضه یابی معادن استان و فعالیت بیشتر و بهتر معادن و شرکت های دست اندرکار را دارد.

مهندس خانچی  بیان کرد:  ظرفیت ها و چالش های بخش معدن باید دقیق تر بررسی شود و بسیج مهندسین بعنوان بازوی کارشناسی و حلقه ی اتصال بین صنعتگران، دولت و دیگر ارگان های ذیربط، تمام سعی خود را می کند که  در این حوزه، با رفع موانع و تسهیل در امور، حمایت از کار آفرینان انجام شود تا در سال جهش تولید شاهد خبرهای خوبی در استان و اشتغال زایی موثر در این حوزه باشیم.

محمد خانچی گفت:  با داشتن مهندسین ومتخصصین بسیجی در بخش های فنی، اقتصاد، حقوق، زمین شناسی، بازاریابی، باید به رفع مشکلات امیدوار باشیم و با مدیریت جهادی واستفاده از نیروهای جوان و متخصص و متعهد یاس وناباوری که  دشمن القا می کند را ازبین ببریم ودین‌مان را نسبت به وطن وشهدا ادا کنیم.

در ادامه مسئول نظام مهندسی معدن بیان کرد: درکشور ۶۸ماده معدنی وجود دارد که ۱۴ مورد آن درخوزستان وجود دارد.عمده فعالیت‌های معادن در کشوردر محور فلزات است.

همین بینش و سیاست یک‌جانبه باعث شده که خوزستان با ۱۴ ماده معدنی مهم مورد توجه مسئولان قرار نگیرد، خوزستان با داشتن معادن نمک ۶۰درصد نمک کشور را تامین میکند.

دکتر حرمتی گفت :با داشتن این محصول مهم واستراتژیک می توانیم قطب تولید نمک در منطقه و جهان شویم.

عمده ی مشکلات مطرح شده ی بخش خصوصی در این جلسه عبارتند بودند: معارضین محلی، عدم شناخت ساکنین بومی نسبت به قوانین معدن، هزینه های بالای فرایند استخراج و ماشین آلات، عدم قوانین شفاف و به روز، اهمیت بیش از اندازه دولت به بعضی معادن مانند؛ مس، آهن، زغال‌سنگ…، بی توجهی به معادن کوچک که نسبت به معادن بزرگ بیشترین اشتغال زایی را می توانند داشته باشند و همچنین ضعیف بودن در بخش اکتشافات عنوان شد.

معاون محترم سازمان صمت استان ضمن اعلام امادگی همکاری با سازمان مهندسین بسیج صنعت و معدن تسهیل در فرایند اخذ پروانه های اکتشاف و بهره برداری را راهگشای توسعه معدنی استان بیان کرده و خواستار هماهنگی و همکاری سازمانهایی ذیربط از جمله منابع طبیعی و محیط زیست جهت نگرش مثبت به مقوله معدن شدند.

آقای داودی بیان کرد:  با توجه به اینکه در کشور ما نیاز به مگا پروژه ها و پروژه های زیر بنایی رو به کاهش است لذا فرصت استفاده از مواد معدنی علی الخصوص مصالح ساختمانی و راهسازی محدود است و در صورت زمانبر شدن فرایندهای سرمایه گذاری، صدور پروانه و اخذ مجوزها، چه بسا که فرصت سوزی شده باشد.

روابط عمومی سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان خوزستان

|
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.