- عکس/ اجتماع مردمی در مقابل حرم مطهر حضرت سبز قبا
- اخبار حوادث
- بررسی مسیر دسترسی پل علامه شیخ شوشتری با حضور استاندار ؛ فرماندار ؛ شهردار و سایر مسئولین محلی
- بازدید شهردار کهن شهر شوشتر از محل پروژه لوله گذاری دفع آبهای سطحی در ناحیه سه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر
- ادامه طرح جمعآوری بنرهای سوگواری از شهر شوشتر
- احتمال برگزاری دو دوم مذاکرات در پاکستان
- سه نفتکش ایرانی از تنگه هرمز گذشت
- کودتا در اتاق عملیات روانی موساد
- ایران از مذاکره با ویتکاف و کوشنر خودداری و آنها را به خیانت متهم کرده
- تغییر موازنهی «اقتصاد جنگ» با کلاهک بارشی
- آمار زخمیهای اسرائیل از قریب به ۲۰۰۰ کشته خبر میدهد
- ضربه دقیق رزمندگان عراقی به مقر عناصر تجزیهطلب و افسران موساد
- ۲۹۰ زخمی و ۱۳ کشته؛ این آمار قطعا دروغ است
- شرکت نفت کویت: جایگزینی برای تنگه هرمز وجود ندارد
- بلومبرگ: نفتکش حامل نفت عراق پس از عبور از تنگه هرمز به هند رسید
سفر نوروزی به ۱۱ شهر خوزستان ممنوع اعلام شد
خوزنامه| محدودیت های ترافیکی و تردد به شهرهای مختلف کشور اعلام شد.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا ممنوعیت های تردد کرونایی به سه استان شمالی و هشت شهر و جزیره مسافرپذیر را تشریح کرد.
سرهنگ احمد شیرانی گفت: “سفر خودروهای دارای پلاک غیر بومی به سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان ممنوع است. همچنین پلاک های غیر بومی اجازه ورود به شهرهای مسافرپذیر مشهد، قم، اصفهان، شیراز، بوشهر، بندرعباس، کیش و قشم را نیز ندارند.”
شیرانی با بیان اینکه ممنوعیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی در سراسر کشور نیز پابرجاست، گفت: “اعلام شهرهای قرمز و نارنجی از طریق وزارت بهداشت و سامانه ماسک انجام می شود و شهروندان می توانند برای اطلاع از وضعیت شهرهای قرمز و نارنجی که سفر به آنها ممنوع است از این دو طریق اقدام کنند.”
افراد با احراز کارت شناسایی معتبر علیرغم پلاک متمایز از پلاک استان می توانند وارد استان شوندشهرهای استان خوزستان وضعیت قرمز و نارنجی دارند و تردد به آنها ممنوع است.
براساس اعلام وزارت بهداشت در کل کشور ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۲ شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند و شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.
برخی شهرهای استانهای شمالی، آذربایجان غربی، فارس، هرمزگان و کرمان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
محدودیتهای اعلام شده توسط پلیس برای روزهای آتی است و هنوز درباره سفرهای نوروزی تصمیم قطعی اتخاذ نشده است و باید منتظر ماند و دید ستاد کرونا چه تصمیمی می گیرد. با این حال رییس جمهور روز گذشته اعلام کرد تردد به همه شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است.
خوزستان , سفر نوروزی , کرونا , کرونا خوزستان , کرونا در خوزستان , کروناویروس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
