- پایان آسفالتِ ناهموار در نواحی چهارگانه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛ پروژهای برای آرامش رانندگان شوشتر در نواحی چهارگانه
- علیاصغر صفرچی رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مراکز غیردولتی استان خوزستان شد
- ادای احترام رییس هیات تکواندو شهرستان شوشتر به مقام شامخ شهید گمنام در خانه تکواندو
- مقالات معتبر و رایگان روانشناسی کودک، نوجوان و بزرگسال
- رونمایی از کتاب “یاد یاران” زندگی نامه جمعی از شهدای گرانقدر شوشتر ، در نماز جمعه این هفته
- در گذر تاریخ
- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر:پروژه آسفالت معابر کهن شهر شوشتر ادامه دارد
- خبرنگار دارالمؤمنین شوشتر عزادار شد
- آیین عمامهگذاری طلاب حوزه علمیه خوزستان در دارالمؤمنین شوشتر برگزار شد
- طرز تهیه نون چرب غذای محلی شوشتر به روایت تصویر
- برگزاری جشن باشکوه عید غدیر خم در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری
- برخورد قانونی با تخلیه و شستشوی ماشین های حمل بتن در معابر عمومی
- برداشت انگور نوبرانه از تاکستانهای گتوند
- گرد و خاک عراق به خوزستان میآید/ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
- مراسم جشن عید سعید قربان در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری+عکس
دادستانی خوزستان: مردم صف خود را از ضد انقلاب جدا می کنند
خوزنامه| دادستانی عمومی و انقلاب اسلامی خوزستان با صدور بیانیه ای ضمن تاکید بر پیگیری حقوق مردم و مطالبات به حق آنان اعلام کرد : صف مردم غیور خوزستان از صف ضد انقلاب جدا بوده واجازه نخواهند داد گروه های وابسته به بیگانگان امنیت و آرامش خوزستان را به مخاطره اندازند.
روابط عمومی دادگستری خوزستان این دادستانی چهارشنبه در بیانیه خود خطاب به مردم استان خوزستان اعلام کرد:” همانگونه که استحضار دارید مدتی است که در پی بروز خشکسالی و تنش آبی و کمبود منابع آب، مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم عزیز بخصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستائیان شریف به وجود آمده است.
در ادامه تصریح شده است : مطالبات به حق مردم بزرگوار خوزستان در خصوص حقآبه استان قابل درک و فهم است و دادستانی مرکز استان نیز از باب تکلیف قانونی و حفظ حقوق عامه با جدیت تمام و پیگیری های مداوم و تشکیل جلسات متعدد و ارائه تذکرات جدی به دست اندرکاران، اقدامات بایسته خود را انجام داده و کماکان نیز به انجام می رساند.”
در ادامه این بیانیه تاکید شده است:” ضمن ارج نهادن به مطالبات به حق مردم شریف و نجیب خوزستان و به خصوص دامداران و کشاورزان عزیز که متضرر اصلی تنش آبی اخیر می باشند، ضمن پیگیری خواسته های به حق مردم شریف خوزستان، به اغتشاشگران، عوامل مزدور بیگانه، منافقین کوردل، تجزیه طلبان و عناصر پلید ضد انقلاب هشدار میدهیم که خط قرمز نظام اسلامی حفظ ثبات و امنیت پایدار، اموال بیت المال، عمومی و اموال و کیان مردم شریف استان است.
در ادامه آمده است: با ایجاد هرگونه ناامنی و بی ثباتی و اخلال در نظم عمومی قاطعانه مقابله می کنیم و با عوامل آن به شدت هرچه تمام تر براساس نص قانون برخورد نموده و در این راستا از هیج گونه اقدام قانونی مضایقه نخواهد شد.”
دادستان اهواز , دادستان خوزستان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
