امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
شناسه خبر : 6841
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار تیتر سه, اخبار تیتر یک, تیتر دوم-اسکرول زیر تاریخ انتشار : 07 فوریه 2022 - 8:42 |

به گفته‌ی سازمان جهانی بهداشت، ده روز قرنطینه برای مبتلایان به اومیکرون کافی است

خوزنامه| عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات سراسری می‌تواند در کنترل همه‌گیری موثر باشد یا خیر، مطرح کرد: «تحقیقات نشان می‌دهد که در کل دنیا تعطیلی‌ها تنها دو دهم درصد یعنی دو در هزار در کنترل اپیدمی موثر بوده. بنابراین مداخله‌ای بسیار پرهزینه و با اثر‌بخشی کم است.»

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات سراسری می‌تواند در کنترل همه‌گیری موثر باشد یا خیر، مطرح کرد: «تحقیقات نشان می‌دهد که در کل دنیا تعطیلی‌ها تنها دو دهم درصد یعنی دو در هزار در کنترل اپیدمی موثر بوده. بنابراین مداخله‌ای بسیار پرهزینه و با اثر‌بخشی کم است.»

حمید سوری درباره مدت زمان قرنطینه بیماران مبتلا به سویه اومیکرون، عنوان کرد: «سازمان بهداشت جهانی دوره قرنطینه یا ایزوله شدن برای اومیکرون را پنج روز کم کرد و اعلام کرد که به جای دوهفته، ده روز کفایت می‌کند.»

وی در مورد میزانی که اومیکرون منجر به مرگ و میر می‌شود، گفت: «درصد مرگ و میر اومیکرون بسیار پایین‌تر است. در کشور ما باید تست گرفته شود ولی تست ما کم است در نتیجه چندان نمی‌توانیم در مورد موراد منجر به مرگ و میر اظهار نظر کنیم. ولی اگر در سطح دنیا بخواهیم حساب کنیم این است که در هفت روز گذشته از ۲۱ میلیون مورد گزارش شده، حدود ۷۰ هزار مرگ به دلیل کرونا داشته‌ایم که در مورد اندازه آن در کشورهای مختلف، متفاوت است.»

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: «در کشور ما چون تست‌ها کم است، تعداد مورد‌هایی هم که پیدا می‌کنیم ممکن است به اندازه واقعی نباشد و در نتیجه دچار خطا می‌شویم. در ایران موارد جدیدی که پیدا کرده‌ایم نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر بوده، در صورتی که کل مرگ‌ها در هفته گذشته حدود ۳۰۰ نفر بوده است. اگر به طور کلی در کشور نگاه کنیم، تا کنون حدود ۶ و نیم میلیون مبتلا داشته‌ایم و تعداد مرگ‌ها حدود ۱۳۳ هزار نفر بوده است. در دنیا هم تعداد کل مرگ‌هایی که داشته‌ایم ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بوده در صورتی که کل مواردی که شناسایی شده، نزدیک به ۳۹۰ میلیون بوده است.»

سوری در پاسخ به این پرسش که بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها چه میزان می‌تواند خطر داشته باشد، اظهار کرد: «ما نمی‌توانیم یک کلید خاموش و روشن برای کل کشور در نظر بگیریم، بلکه باید ارزیابی خطر کنیم و متناسب با شرایط محلی تصمیم‌گیری شود. ممکن است بعضی از مدراس در بعضی از مناطق و شهرستان‌ها نیاز به تعطیلی داشته باشند و برخی هم نیازی نداشته باشند؛ یا لازم باشد که در برخی شهر‌ها رفت و آمد‌ها محدود باشد. بنابراین در مدیریت هوشمند کووید ۱۹ منطقی‌تر این است که ارزیابی خطر و بر اساس آن مدیریت و تصمیم‌گیری کنیم.»

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا همچنین در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات سراسری می‌تواند در کنترل همه‌گیری موثر باشد یا خیر، مطرح کرد: «تحقیقات نشان می‌دهد که در کل دنیا تعطیلی‌ها تنها دو دهم درصد یعنی دو در هزار در کنترل اپیدمی موثر بوده. بنابراین مداخله‌ای بسیار پرهزینه و با اثر‌بخشی کم است.»

نویسنده : سردبير | منبع خبر : خبرگزاریها
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.