- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛حفظ چمن و گیاه خانگی سوژه جدید محتواهای فرهنگ شهروندی
- اداره برق قهرمان فینال جام فجر ادارات شهرستان شوشتر شد
- جشن میلاد امام حسین (ع) در مسجد حکیم شوشتری
- اینفوگرافی آمار داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای های اسلامی شهرهای استان خوزستان
- ۲۲هزار معلم خوزستانی مشمولِ رتبهبندی
- برگزاری مسابقات والیبال گرامیداشت دهه مبارک فجر ( جام انقلاب – یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی)
- ترفندهای مشترک تروریستها برای تخریب و به آتش کشیدن مساجد
- ۷ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا
- اهرمهای نظارتی مجلس تا اطلاع ثانوی خاموش؛ باز هم توافق پشت درهای بسته
- تجاوز گسترده رژیم صهیونی به جنوب لبنان
- یک میلیونتومان کفاف سبدمعیشت خانوار نیست
- اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدرها و عوامل تروریستی آشوبهای اخیر
- مهار گرانی با انتقال ارز ترجیحی به خانوارها!
- سقوط بالگرد اسرائیلی در کرانه باختری+فیلم
- سیانان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند
قیمت گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی نجومی شد
خوزنامه| رئیس اتحادیه بارفروشان درباره دلایل افزایش قیمت نجومی سه قلم صیفی در بازار تهران گفت: مشکلات ایجاد شده برای کامیونداران و اختلال در حمل و نقل دلیل این امر است.
مصطفی دارایی نژاد در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش قیمت گوجه فرنگی به ۲۵ هزار تومان، سیب زمینی به ۱۶ هزار تومان و پیاز به ۲۰ هزار تومان گفت: دلیل این اتفاق مشکلاتی است که برای کامیونداران به وجود آمده است به طوری که دیشب از ۱۰۰ درصد باری که باید وارد میدان مرکزی تهران میشد حدود ۱۰ درصد آن آمده است به عبارتی باید شب گذشته ۳۰ هزار تن انواع میوه، سبزی و صیفیجات شامل ۶۶ قلم کالا وارد تهران میشد اما تنها حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تن آمده است.
وی با بیان اینکه مشکلات ایجاد شده برای کامیونداران دلیل این امر است، افزود: کامیون داران اعلام کرده اند در صورتی که مشکلات این صنف حل نشود اقدام به حمل کالاها نخواهند کرد و در این صورت شاهد افزایش شدید قیمت انواع کالاها خواهیم بود بنابراین باید هر چه سریعتر مسئولان مشکلات این صنف را حل کنند.
دارایی نژاد مشکلات کامیونداران را مربوط به مسائلی مانند بیمه، بیمه تکمیلی و عدم دسترسی به امکانات لازم دانست و گفت: برای صدور یک بارنامه معمولی که هزینه آن ۵۰۰ هزار تومان است حدود ۳ میلیون تومان از کامیونداران گرفته میشود که این مساله نیز یکی دیگر از چالشهای آنان است.
قیمت گوجه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.