- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛حفظ چمن و گیاه خانگی سوژه جدید محتواهای فرهنگ شهروندی
- اداره برق قهرمان فینال جام فجر ادارات شهرستان شوشتر شد
- جشن میلاد امام حسین (ع) در مسجد حکیم شوشتری
- اینفوگرافی آمار داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای های اسلامی شهرهای استان خوزستان
- ۲۲هزار معلم خوزستانی مشمولِ رتبهبندی
- برگزاری مسابقات والیبال گرامیداشت دهه مبارک فجر ( جام انقلاب – یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی)
- ترفندهای مشترک تروریستها برای تخریب و به آتش کشیدن مساجد
- ۷ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا
- اهرمهای نظارتی مجلس تا اطلاع ثانوی خاموش؛ باز هم توافق پشت درهای بسته
- تجاوز گسترده رژیم صهیونی به جنوب لبنان
- یک میلیونتومان کفاف سبدمعیشت خانوار نیست
- اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدرها و عوامل تروریستی آشوبهای اخیر
- مهار گرانی با انتقال ارز ترجیحی به خانوارها!
- سقوط بالگرد اسرائیلی در کرانه باختری+فیلم
- سیانان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند
آیت الله فاطمی نیا در کما نیست
خوزنامه| داماد آیتالله فاطمینیا گفت: این استاد اخلاق هماکنون در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری است، اما در کما نیست و هوشیاری دارد.
محمدمهدی وکیلی، داماد آیتالله فاطمینیا استاد اخلاق با اشاره به بستری شدن استاد فاطمینیا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان اظهار داشت: پیش از آغاز سال جدید به دلیل تشدید بیماری سرطان ایشان در بیمارستان و بخش مراقبتهای ویژه بستری شدند که الحمدلله با عنایت خدا و دعاهای مردم وضعیت ایشان بهبود پیدا کرد و به بخش عادی بیمارستان منتقل شدند و سپس در منزل تحت مراقبتهای ویژه قرار گرفتند.
متاسفانه، سرطان بخشهای دیگر بدن را هم گرفته است
وی گفت: مجدداً وضعیت جسمانی استاد فاطمینیا وخامت پیدا کرد و در حالی که ایشان هوشیاری کافی نداشت، به بیمارستان منتقل شد و تاکنون در بخش مراقبتهای ویژه بستری است و حال عمومی ایشان چندان رضایت بخش نیست. متاسفانه سلولهای سرطانی در نقاط دیگر بدن گسترش پیدا کرده و وضعیت تنفس ایشان با مشکل مواجه است و هماکنون در بخش مراقبتهای ویژه بستری است.
تکذیب در کما بودن استاد فاطمینیا
داماد این استاد اخلاق با تکذیب در کما بودن ایشان تصریح کرد: گرچه سطح هوشیاری مطلوب نیست، ولی ایشان در کما نیستند، اما به دلیل لولههایی که برای تنفس تعبیه شده است، به ایشان مسکنهای قوی زده میشود تا بیشتر استراحت کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از همه مردم عزیزان درخواست داریم برای تمام بیماران و استاد فاطمینیا دعا کنند تا انشاءالله شفا پیدا کنند.
آیت الله فاطمی نیا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.