- پایان آسفالتِ ناهموار در نواحی چهارگانه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛ پروژهای برای آرامش رانندگان شوشتر در نواحی چهارگانه
- علیاصغر صفرچی رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مراکز غیردولتی استان خوزستان شد
- ادای احترام رییس هیات تکواندو شهرستان شوشتر به مقام شامخ شهید گمنام در خانه تکواندو
- مقالات معتبر و رایگان روانشناسی کودک، نوجوان و بزرگسال
- رونمایی از کتاب “یاد یاران” زندگی نامه جمعی از شهدای گرانقدر شوشتر ، در نماز جمعه این هفته
- در گذر تاریخ
- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر:پروژه آسفالت معابر کهن شهر شوشتر ادامه دارد
- خبرنگار دارالمؤمنین شوشتر عزادار شد
- آیین عمامهگذاری طلاب حوزه علمیه خوزستان در دارالمؤمنین شوشتر برگزار شد
- طرز تهیه نون چرب غذای محلی شوشتر به روایت تصویر
- برگزاری جشن باشکوه عید غدیر خم در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری
- برخورد قانونی با تخلیه و شستشوی ماشین های حمل بتن در معابر عمومی
- برداشت انگور نوبرانه از تاکستانهای گتوند
- گرد و خاک عراق به خوزستان میآید/ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
- مراسم جشن عید سعید قربان در مسجد افلاطون کهن شهر شوشتر حکیم حاج ملاعلی حکیم شوشتری+عکس
اعتراف میکنم در طرح بازآفرینی شهری عملکرد خوبی نداشتیم
غلامرضا شریعتی امروز در دهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خوزستان در سال ۹۷ که در محل مهمانسرای استانداری خوزستان برگزار شد، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری دیر در خوزستان آغاز شد، اظهار داشت: طرح بازآفرینی شهری علاوه بر اینکه با تأخیر در خوزستان آغاز شد، از سرعت لازم نیز برخوردار نبود که بنا شد در سال جدید این تأخیرها جبران شود.
وی افزود: درعینحال باید آموزشهای لازم صورت گیرد تا برای سال آینده بتوانیم با سرعت و جدیت خوبی این موضوع را دنبال کنیم.
استاندار خوزستان تصریح کرد: اعتراف میکنم در طرح بازآفرینی شهری آنطور که باید خوب عمل نکردیم و امیدوارم در سال آینده با تلاش فرمانداران و شهرداران عقبماندگیها را جبران کنیم.
شریعتی در ادامه با اشاره به درخواست شهرداران نسبت به ترمیم و تعویض آسفالت معابر شهری، گفت: ما بیش از ۳ هزار تن قیر داریم که همچنان از آنها استفادهنشده؛ شهرداران باید روال قانونی دریافت قیر را طی کنند نه اینکه منتظر بمانند تا حواله قیر بهصورت آماده پشت درب اتاقشان حاضر شود.
وی افزود: شهرداران شهرها باید افرادی را بهمنظور پیگیری روال دریافت قیر قرار دهند و از سویی دیگر اداره کل راه و شهرسازی نیز باید برای این افراد دوره آموزشی دریافت حواله قیر برگزار کند.
استاندار خوزستان تأکید کرد: شهرداران برای قیر باقیمانده امسال فرصت ۲روزه باقیمانده را از دست ندهند تا سریعتر قیر موردنیاز خود را تحویل بگیرند.
شریعتی در خصوص پذیرایی از میهمانان نوروزی نیز عنوان کرد: همه شهرداران، دستگاههای دولتی و نیروهای تأمینکننده امنیت باید بهگونهای عمل کنند تا میهمانان نوروزی با خاطرهای خوش از خوزستان گذر کرده و به شهرهای خود برگردند.
اخبار خوزستان , بازآفرینی شهری , خوزستان , شوشتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
