- عکس/ اجتماع مردمی در مقابل حرم مطهر حضرت سبز قبا
- اخبار حوادث
- بررسی مسیر دسترسی پل علامه شیخ شوشتری با حضور استاندار ؛ فرماندار ؛ شهردار و سایر مسئولین محلی
- بازدید شهردار کهن شهر شوشتر از محل پروژه لوله گذاری دفع آبهای سطحی در ناحیه سه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر
- ادامه طرح جمعآوری بنرهای سوگواری از شهر شوشتر
- احتمال برگزاری دو دوم مذاکرات در پاکستان
- سه نفتکش ایرانی از تنگه هرمز گذشت
- کودتا در اتاق عملیات روانی موساد
- ایران از مذاکره با ویتکاف و کوشنر خودداری و آنها را به خیانت متهم کرده
- تغییر موازنهی «اقتصاد جنگ» با کلاهک بارشی
- آمار زخمیهای اسرائیل از قریب به ۲۰۰۰ کشته خبر میدهد
- ضربه دقیق رزمندگان عراقی به مقر عناصر تجزیهطلب و افسران موساد
- ۲۹۰ زخمی و ۱۳ کشته؛ این آمار قطعا دروغ است
- شرکت نفت کویت: جایگزینی برای تنگه هرمز وجود ندارد
- بلومبرگ: نفتکش حامل نفت عراق پس از عبور از تنگه هرمز به هند رسید
انحلال شورای شهر اهواز غیرقابل بازگشت است
خوزنامه| سرپرست فرمانداری اهواز انحلال شورای شهر را تصمیمی غیرقابل بازگشت و در راستای صیانت از آرای مردم و خروج از انسداد عمرانی شهر عنوان کرد.
عبدالعظیم شمخانی اظهار کرد: رای هیات حل اختلاف استان مبنی بر انحلال شورای شهر اهواز، قطعی و غیرقابل بازگشت است.
وی افزود: این تصمیم پس از چندین بار فرصت دادن به شورا و اعضای آن و با توجه به عدم اجرای تعهدات، با اجماع هیات حل اختلاف استان و در راستای صیانت از رأی مردم، پاسداری از قانون و خروج شهر از انسداد عمرانی و بحران اتخاذ شده است.
شمخانی تاکید کرد: همه اعضای هیات حل اختلاف بر اجرای این مصوبه پافشاری دارند و هیچگونه تبلیغات یا اقدام دیگری با هدف تحتتاثیر قرار دادن رای این هیات، وجاهت قانونی ندارد.
سرپرست فرمانداری اهواز گفت: به مردم اطمینان میدهیم که هیات حل اختلاف بر نظر خود مبنی بر انحلال شورای شهر اهواز پایبند است و امیدواریم بتوانیم صفحه جدیدی را در حوزه عمرانی شهر اهواز بگشاییم.
شورای حل اختلاف خوزستان در پی تشکیل نشدن جلسات شورای شهر اهواز به مدت ۷۵ روز، پیشنهاد انحلال شورا را به وزارت کشور ارائه کرد.
شورای شهر اهواز , فرمانداری اهواز
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
احسنت