امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
شناسه خبر : 8878
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار تیتر سه, تیتر دوم-اسکرول زیر, قضایی، حوادث و پلیس تاریخ انتشار : 19 نوامبر 2022 - 21:26 |

فتنه پیش‌بینی شده بود، اما منجر به پیشگیری نشد

خوزنامه| رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: فتنه پیش‌بینی شده بود، ولی هر پیش‌بینی معلوم نیست منجر به پیشگیری شود چرا که تهاجم دشمن سنگین است. آمریکا و اسرائیل مرگ و حیات خود را در سرانجام این ناآرامی‌ها می‌بینند.

نسیم نوشت: حسین طائب مشاور فرمانده سپاه در پاسخ به سوالی مبنی بر علت برخورد مسامحه‌آمیز با اغتشاشات اخیر گفت: وقتی با جنگ ترکیبی مواجه هستیم ما نیز باید برای مقابله با جنگ ترکیبی نسخه متناسب داشته باشیم. ما برای برخورد با جنگ ترکیبی نیاز داریم که یک جا تحمل را بالا ببریم و در جای دیگر قاطعانه برخورد کنیم.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: فتنه پیش‌بینی شده بود، ولی هر پیش‌بینی معلوم نیست منجر به پیشگیری شود چرا که تهاجم دشمن سنگین است. آمریکا و اسرائیل مرگ و حیات خود را در سرانجام این ناآرامی‌ها می‌بینند.

حجت الاسلام حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در مسجد انصار الحسین (ع) شهرک محلاتی طی سخنانی اظهار داشت: در این ۴۳ سال که از انقلاب ما می‌گذرد استکبار همه تلاش خود از محاصره اقتصادی گرفته تا تحمیل جنگ را به‌کار بست تا امنیت را از این کشور ما بگیرد.

وی افزود: دشمن ابتدا تلاش کرد با استفاده از باقی‌مانده‌های رژیم گذشته کودتا کند وقتی ناموفق بود همه توان خود را پشت صدام قرار داد و شرق و غرب پشت صدام قرار گرفتند تا نگذارند انقلاب شکل بگیرد. اگر اول انقلاب جنگ بر ما تحمیل نمی‌شد و زیرساخت‌های کشور مورد هدف قرار نمی‌دادند و درآمد‌های کشور صرف توسعه کشور می‌شد امروز شرایط دیگری داشتیم.

طائب گفت: آن‌ها امید داشتند جنگ تحمیلی انقلاب را ساقط کند، اما نه‌تن‌ها یک وجب از خاک ما نرفت بلکه به‌عوض هویتی به‌نام دفاع مقدس به وجود آمد.

وی اضافه کرد: جنگ تمام شد و آمدیم کشور را بسازیم، ولی دشمن همه توان سرویس‌های خود را وارد شد تا اجازه سازندگی در ایران را ندهد. آن‌ها تکنولوژی، متخصص و سرمایه را از راه‌های مختلف برای ایران محدود کردند، پس از آن ناامنی را به‌شکل نرم علیه ایران تحمیل کردند. فتنه ۷۸ و ۸۸ را علیه ایران تحمیل کردند و پس از شکست به‌دنبال تغییر جغرافیای منطقه و خاورمیانه رفتند و تلاش کردند با ایجاد داعش ناامنی را از بیرون کشور وارد ایران کنند که این پروژه نیز شکست خورد.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه خاطرنشان کرد: بعد از آن به‌سراغ پروژه نفوذ رفتند تا از داخل اجازه ندهند که در ایران رشد اتفاق بیفتد.

وی افزود: راهبرد قرآنی می‌گوید که “حاکمیت تشکیل می‌دهید و بر ترس غلبه می‌کنید، ولی در این بین یک عده فاسد می‌شوند. “، فساد یعنی خارج شدن از مسیر الهی که ناشی از دلایل مختلفی از جمله زرق‌وبرق دنیا است، بنابراین در این بین عده‌ای فاسق می‌شوند که ناشی از اسیر شیطان نفس یا اسیر شیطان بیگانه شدن است.

وی گفت: چرا امروز در پنجمین فتنه‌ای که از ابتدای انقلاب به وجود آمده تمرکز بر مقام معظم رهبری است و قبل از شروع فتنه تشکیک در سلامتی ایشان ایجاد کردند. آمریکایی‌ها می‌بینند که این انقلاب با اسم امام و رهبر انقلاب عجین شده است، اگر امام سه دهه پیش فرمود شوروی با فروپاشی روبه‌رو می‌شود و مقامات آن روز شوروی را نسبت به فروپاشی برحذر داشت امروز رهبر انقلاب می‌گوید این انقلاب پیش می‌رود و همان سرنوشتی که برای شوروی پیش آمد برای حکومت‌های غربی نیز پیش خواهد آمد.

طائب با اشاره به نقش رهبر انقلاب در امنیت پایدار در کشور عنوان کرد: آن کسی که در این سال‌ها تولید بازدارندگی نظامی کرده رهبر انقلاب است و امروز کسی جرئت ندارد که از نظر نظامی به ایران چپ نگاه کند. امروز قدرت بازدارندگی ایران به‌گونه‌ای است که نمی‌شود در برابر او ایستاد و به همین دلیل دشمن به‌دنبال این است که توانمندی‌های ایران را محدود کند.

وی ادامه داد: دشمن می‌گوید باید برد موشک‌های ایران مشخص شود و در میز مذاکره بازدارندگی خود را محدود کند. امروز ما می‌گوییم “اگر اسرائیل ما را تهدید کند در چند ثانیه نقطه‌زنی می‌کنیم”، دشمن می‌گوید “باید این دقیقه و ثانیه را برای ما مشخص کنید. “، مردم در انتخابات انتخاب می‌کنند و یک دور فلان جریان می‌آید و دور بعد جریان رقیب حاکم می‌شود، اما آنچه رهبر انقلاب در اختیار دارد قدرت نظامی است و هیچ دولتی نمی‌تواند دخالتی در حوزه توسعه توانمندی‌های نظامی کند.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه گفت: این تولید بازدارندگی اتفاق افتاده است و دشمن می‌بیند اگر کسی سر راه کشتی نفتی ما را بگیرد در مقابل می‌فهمد که کشتی او توقیف خواهد شد. اگر جمهوری اسلامی خواست نفتش را صادر کند و بگویند که “نفتکش تو هدف قرار می‌گیرد”، او نیز می‌فهمد که نفتکش او نیز هدف تیر غیب قرار می‌گیرد. اگر دشمن بخواهد زیرساخت نفت و گاز را بزند می‌فهمد که عناصری از درون خودشان منافع آن‌ها را به‌نفع انقلاب اسلامی خواهند زد.

آن‌ها می‌دانند که این کشور یک رهبر الهی دارد که نسبت به مردمش منعطف و نسبت به دشمنان سخت‌گیر است لذا دشمن می‌فهمد که این قداست باید شکسته شود و همه تمرکز خود را به‌روی این مسئله معطوف می‌کند تا از نظر عملیات روانی و ادراکی این اقتدار را تحت‌الشعاع قرار دهد.

طائب عنوان کرد: راهبرد ما در جنگ ادراکی این است که ما بتوانیم هویت‌های ساخته‌شده از جمله هویت دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و خدمت و مقاومت را به نسل بعدی منتقل کنیم. امروز ما متخصص و تکنولوژی به سایر کشور‌ها صادر می‌کنیم در حالی که قبل انقلاب تکنولوژی وارد می‌کردیم.

وی اضافه کرد: رهبر انقلاب هشدار دادند که عده‌ای به‌دنبال این هستند که کشور را به حالت ارتجاع قبل از انقلاب بازگردانند. ارتجاع یعنی اینکه مجدداً مستشاران خارجی را بر این کشور مسلط کنند. آمریکایی‌ها امروز پول نفت عراق را برمی‌دارند.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه بحث بعدی که قران بیان می‌کند این است که هشدار می‌دهد که به شک نیفتیم و گمان نکنیم که دشمنانی که صدای بلندی دارند و ماهواره و اینترنتی که در قبضه آن‌ها است می‌توانند حریف قدرت خدا در زمین شود، گفت: امروز در دهه سرنوشت سازی قرار داریم و آمریکایی‌ها بر اساس سند امنیت ملی بلند مدت و سند امنیت ملی دولتی خود راهبرد‌های مشخصی را برای مقابله با ایران ترسیم کرده اند.

وی افزود: بایدن یک ماه پیش سند امنیت ملی دولت خود را منتشر کرد. آنجا می‌گوید که امریکا با دو چالش داخلی و بین المللی روبرو است. می‌گوید برای غذا و آب و مقابله با تروریسم چالش دارد و باید بتوانیم با چالش بیماری‌های فراگیر مثل کرونا آماده باشیم تا از درون دارای استحکام باشیم.

طائب ادامه داد: آن‌ها می‌گویند علاوه بر داخل باید با چالش‌های بیرونی از جمله چالش چین، روسیه و ایران مقابله کنیم. آن‌ها معتقدند که چین تنها کشوری است که در فرصت باقی مانده تا سال ۲۰۳۰ می‌تواند رهبری امریکا را تحت شعاع قرار دهد. برای رفع چالش چین معتقدند که هم باید با او مذاکره کرد و هم باید چین را دچار چالش‌های مختلف از جمله تایوان کرد. آمریکایی‌ها در راهبرد خود مشخصا از مقابله با چالش چین و روسیه نام می‌برند، ولی مشخصا نامی از ایران نمی‌برند بلکه معتقدند قدرت‌هایی که تضعیف دموکراسی امریکایی انجام می‌دهند و مدل جدید حکمرانی را به جهان صادر می‌کنند را باید محدود کنند و از ایران به عنوان مهمترین کشور در این حوزه نام می‌برند.

آن‌ها در این ۲۰ سال چند ۱۰ میلیارد دلار خرج کردند که در افغانستان شبکه سازی کنند تا این کشور همگرا با آمریکا و واگرا با ایران شود. در عراق نیز حدود ۷ هزار میلیارد دلار هزینه کردند و ۲ سوم نیرو‌های نظامی خود را در منطقه چرخاندند و به بهانه مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی وارد شدند. هدف ان‌ها این بود که با ایجاد نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی در سبک زندگی مردم این کشور تغییر ایجاد کنند و با تضعیف نجف و کربلا، اهداف و سیاست‌های خود را دنبال کنند. ولی خون سردار سلیمانی حکم اخراج نظامیان امریکا را امضا کرد و پس از ان گفتند نمی‌گذارند که ثبات در عراق برقرار شود. هدف ان‌ها این بود که نگذارند مراسم اربعین در عراق برگزار شود.

رییس سابق سازمان اطلاعات سپاه خاطرنشان کرد: امریکایی‌ها قرار بود در این مدت امنیت اسرائیل را در منطقه تامین کنند. امروز امنیت اسرائیل در منطقه چگونه است؟ امنیت به گونه‌ای است که نتانیاهو هشدار می‌دهد که اگر او از قدرت کنار برود اسرائیل به ۸۰ سالگی خود نمی‌رسد. امریکایی‌ها دنبال این هستند که همه تلاش خود را بگذارند تا در زمان باقی مانده تا سال ۲۰۳۰ منطقه غرب اسیا را بی ثبات کنند. علت عجله ان‌ها این است که می‌گویند اولا خودمان زمان کم داریم و دوم اینکه ایران در حال قوی شدن است.

وی با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم گفت: در این حدود دو سالی که دولت سیزدهم روی کار امده این دولت اکثر وادادگی‌ها را ساماندهی کرده و تجمعات صنفی را به مرور ساماندهی کرده است. علاوه بر این امروز به اندازه‌ای که لازم است صادرات نفت انجام می‌شود و ما با روند خاموشی‌های سابق مواجه نیستیم. در این یک سال زیرساخت‌های برق به سمت بهبود حرکت کرده است و شبکه توزیع اصلاح شد و ۷ درصد ظرفیت برق کشور افزایش پیدا کرد و در حوزه نفت نیز افزایش صادرات داشتیم. امریکایی‌ها می‌بینند که کشور در حال بازیابی ظرفیت‌های خود در حوزه‌های مختلف از جمله صادرات نفت و تولید برق است. امروز همچنین در حوزه انتقال اب از دریا و اب‌های ژرف در حال پیشرفت هستیم و زیرساخت‌ها در حال توسعه است. همچنین در حوزه گندم در شرایطی که سال قبل ۶ میلیون تن واردات گندم داشتیم که علت آن قیمت پایین خرید تضمینی گندم برای کشاورزان بود، ولی در دولت جدید بهای خرید تضمینی گندم ۴ برابر شد تا در کشاورزان برای کاشت گندم رغبت ایجاد شود. اگر همین روند ادامه پیدا کند به فضل الهی سال آینده به صادر کننده گندم تبدیل می‌شویم. علاوه بر این امریکا می‌بیند که ایرانی که قصد منزوی کردن او را داشتند امروز عضو سازمان‌های بین المللی بزرگ از جمله شانگ‌های می‌شود.

طائب تاکید کرد: دشمن امروز بر روی ایران متمرکز شده و از همه ظرفیت‌های خود علیه ایران در حال استفاده است. آن‌ها گفتند اگر انتخابات در داخل امریکا نتایج مطلوب را در بر داشت و در ایران نیز ناآرامی‌ها جواب داد بار دیگر مذاکره را مطرح می‌کنند، اما اینبار مذاکره بر سر همه موضوعات، اما اگر در انتخابات به نتیجه مطلوب نرسیدند بار دیگر مذاکره را مطرح می‌کنند، ولی این بار نمی‌توانند در قبال امتیاز گرفتن امتیازی ندهند.

وی افزود: درک شرایط صحنه این است که ما تقابلمان با اسرائیل و امریکا را ببینیم ان‌ها به دنبال این هستند که تقابل را درونی کنند. امریکایی‌ها به دنبال این هستند که ایران نتواند از امکان یکپارچه شدن حاکمیت استفاده کند و به دنبال به راه انداختن جنگ داخلی و جنگ سیاسی در ایران هستند. ما امروز باید راه ارتباط با جوانان‌مان را در پیش بگیریم و با جوانانی که تمام اطلاعات خود را از فضای مجازی می‌گیرند ارتباط برقرار کنیم.

رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا فتنه اخیر قابل پیش بینی نبود؟ گفت: فتنه پیش بینی شده بود، ولی هر پیش بینی معلوم نیست منجر به پیشگیری شود چرا که تهاجم دشمن سنگین است. امریکا و اسرائیل مرگ و حیات خود را در سرانجام این ناارامی‌ها می‌بینند.

وی افزود: فتنه انجا است که جوان ما نمی‌تواند تشخیص دهد که دوست و دشمن کیست. آن جوانی که شعار می‌دهد و در کف خیابان ناآرامی به وجود می‌اورد تحت تاثیر تبلیغات دشمنان قرار گرفته است. امروز دشمن با جنگ ترکیبی وارد شده است. ان‌ها جنگ ترکیبی را از سال ۲۰۱۵ وارد مقوله امنیتی کردند. تعریف جنگ ترکیبی این است که ذیل یک راهبرد نظامی، جنگ رسانه ای، جنگ دادگاهی، جنگ تضاد دینی و فرهنگی نیز دنبال می‌شود.

طائب همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر علت برخورد مسامحه‌آمیز با اغتشاشات اخیر گفت: وقتی با جنگ ترکیبی مواجه هستیم ما نیز باید برای مقابله با جنگ ترکیبی نسخه متناسب داشته باشیم. ما برای برخورد با جنگ ترکیبی نیاز داریم که یک جا تحمل را بالا ببریم و در جای دیگر قاطعانه برخورد کنیم.

| منبع خبر : نسیم
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.