- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛حفظ چمن و گیاه خانگی سوژه جدید محتواهای فرهنگ شهروندی
- اداره برق قهرمان فینال جام فجر ادارات شهرستان شوشتر شد
- جشن میلاد امام حسین (ع) در مسجد حکیم شوشتری
- اینفوگرافی آمار داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای های اسلامی شهرهای استان خوزستان
- ۲۲هزار معلم خوزستانی مشمولِ رتبهبندی
- برگزاری مسابقات والیبال گرامیداشت دهه مبارک فجر ( جام انقلاب – یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی)
- ترفندهای مشترک تروریستها برای تخریب و به آتش کشیدن مساجد
- ۷ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا
- اهرمهای نظارتی مجلس تا اطلاع ثانوی خاموش؛ باز هم توافق پشت درهای بسته
- تجاوز گسترده رژیم صهیونی به جنوب لبنان
- یک میلیونتومان کفاف سبدمعیشت خانوار نیست
- اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدرها و عوامل تروریستی آشوبهای اخیر
- مهار گرانی با انتقال ارز ترجیحی به خانوارها!
- سقوط بالگرد اسرائیلی در کرانه باختری+فیلم
- سیانان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند
حسینی مهراب استاندار خوزستان شد/ سایت استانداری خوزستان شوکه شده است
خوزنامه| پیرو پیش بینیهای اخیر در خصوص تغییر استاندار خوزستان و حضور حسینی مهراب در هفته گذشته، خبر می رسد که این تغییرات انجام شده و حسینی مهراب ، جای صادق خلیلیان ، نشسته است. نکته جالب توجه در یک هفته اخیر در خصوص خبر حاضر این بود که هیچ عکسی از آقای حسینی مهراب در اینترنت در دسترس نبود. با وجود اعلام رسمی خبر تغییر استاندار، سایت استانداری خوزستان هنوز خبری در این خصوص منعکس نکرده است.
علی بهادر جهرمی سخنگوی دولت خبر داد که در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه هفتم دی ماه ۱۴۰۱) هیات دولت ، حسینی محراب به عنوان استاندار جدید خوزستان انتخاب شد.بهادری جهرمی ادعا نموده است که، “محراب”پیش از این مسئولیتهای مختلف در سطح ملی و استانی داشته و مسئول قرارگاه تنظیم بازار دولت در سال جاری بود و در این راستا، همکاری تنگاتنگی با مدیران اجرایی دولت و استانداران داشته است. همچنین ادعا شده است که مدیریت مردمی سازی یارانهها تحت نظر معاونت اول رئیس جمهور با آقای حسنی مهراب بوده است.
پیش از این برخی از رسانه ها به اشتباه مهراب داوری مشاور استاندار آذربایجان شرقی و سرپرست اداره کل حراست استانداری آذربایجان شرقی و یا مهراب فلسفی زاده مدیرکل امور شهری استانداری خوزستان را بعنوان گزینه استانداری خوزستان فرض می کردند. در حالی که بنا بر برخی شنیده ها از حسینی مهراب ، نامبرده از خانواده شهید علی اصغر حسینی محراب( متولد ۱۳۴۰ مشهد- شهادت ۱۳۶۵) همرزم شهید محمود کاوه می باشد.
نکته جالب توجه در یک هفته اخیر در خصوص خبر حاضر این بود که هیچ عکسی از آقای حسینی مهراب در اینترنت در دسترس نبود. با وجود اعلام رسمی خبر تغییر استاندار، سایت استانداری خوزستان هنوز خبری در این خصوص منعکس نکرده است.
استانداری خوزستان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.