- عکس/ اجتماع مردمی در مقابل حرم مطهر حضرت سبز قبا
- اخبار حوادث
- بررسی مسیر دسترسی پل علامه شیخ شوشتری با حضور استاندار ؛ فرماندار ؛ شهردار و سایر مسئولین محلی
- بازدید شهردار کهن شهر شوشتر از محل پروژه لوله گذاری دفع آبهای سطحی در ناحیه سه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر
- ادامه طرح جمعآوری بنرهای سوگواری از شهر شوشتر
- احتمال برگزاری دو دوم مذاکرات در پاکستان
- سه نفتکش ایرانی از تنگه هرمز گذشت
- کودتا در اتاق عملیات روانی موساد
- ایران از مذاکره با ویتکاف و کوشنر خودداری و آنها را به خیانت متهم کرده
- تغییر موازنهی «اقتصاد جنگ» با کلاهک بارشی
- آمار زخمیهای اسرائیل از قریب به ۲۰۰۰ کشته خبر میدهد
- ضربه دقیق رزمندگان عراقی به مقر عناصر تجزیهطلب و افسران موساد
- ۲۹۰ زخمی و ۱۳ کشته؛ این آمار قطعا دروغ است
- شرکت نفت کویت: جایگزینی برای تنگه هرمز وجود ندارد
- بلومبرگ: نفتکش حامل نفت عراق پس از عبور از تنگه هرمز به هند رسید
بودجه ۹۹ | کاهش محسوس اعتبارات فرهنگی در لایحه بودجه ۹۹
خوزنامه | عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ما نیازمند اعداد کاغذی در بخش بودجه فرهنگی کشور نیستیم و اعداد واقعی باید مدنظر قرار گیرد، اعتبارات فرهنگی در بودجه کاهش داشته است.
به گزارش خوزنامه| سید احسان قاضیزاده هاشمی اشاره به وضعیت بودجه فرهنگی در لایحه بودجه سال ۹۹، گفت: اعتبارات فرهنگی در لایحه بودجه سال آینده متاسفانه کاهش پیدا کرده است.
نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سهم بخش فرهنگ در بودجه کشور هر سال رو به کاهش است، افزود: همچنین روند تخصیص اعتبارات مصوب فرهنگی در همه عرصه ها در سال ۹۸ فوق العاده ضعیف بود و این مسئله به نوعی موجی از اعتراضات را در پی داشته است.
کاهش بودجه فرهنگی عرصه را برای تاجران فرهنگی مهیا می کند
وی با بیان اینکه کاهش بودجه فرهنگی به روند فعالیت مراکز و موسسات فرهنگی آسیب می زند، ادامه داد: این مسئله در واقع میدان و عرصه فرهنگی را برای تاجران فرهنگی فراهم می کند و نیاز است در این زمینه بازنگری انجام شود.
نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از پیشنهادات حوزه فرهنگی می تواند افزایش اعتبارات در این بخش باشد، افزود: دولت و سازمان برنامه و بودجه باید اهتمام ویژه ای مبنی بر تخصیص این اعتبارات داشته باشند و این اعداد تنها اعداد کاغذی نباشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ما نیازمند اعداد کاغذی در بخش بودجه فرهنگی کشور نیستیم و اعداد واقعی باید مدنظر قرار گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
