- سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر؛حفظ چمن و گیاه خانگی سوژه جدید محتواهای فرهنگ شهروندی
- اداره برق قهرمان فینال جام فجر ادارات شهرستان شوشتر شد
- جشن میلاد امام حسین (ع) در مسجد حکیم شوشتری
- اینفوگرافی آمار داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورای های اسلامی شهرهای استان خوزستان
- ۲۲هزار معلم خوزستانی مشمولِ رتبهبندی
- برگزاری مسابقات والیبال گرامیداشت دهه مبارک فجر ( جام انقلاب – یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی)
- ترفندهای مشترک تروریستها برای تخریب و به آتش کشیدن مساجد
- ۷ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا
- اهرمهای نظارتی مجلس تا اطلاع ثانوی خاموش؛ باز هم توافق پشت درهای بسته
- تجاوز گسترده رژیم صهیونی به جنوب لبنان
- یک میلیونتومان کفاف سبدمعیشت خانوار نیست
- اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدرها و عوامل تروریستی آشوبهای اخیر
- مهار گرانی با انتقال ارز ترجیحی به خانوارها!
- سقوط بالگرد اسرائیلی در کرانه باختری+فیلم
- سیانان: چهار کشور عربی بین ایران و آمریکا میانجی شدند
کرونا | در خانه بمانید تا کرونا را شکست دهیم؛ دو هفته سرنوشت ساز و حیاتی در پیش داریم
به گزارش خوزنامه، استاندار خوزستان با اشاره به شرایط حساس برای کنترل ویروس کرونا در کشور از مردم خواست برای غلبه بر این ویروس و جلوگیری از فراگیر شدن آن به مدت ۲ هفته در خانههایشان بمانند.
غلامرضا شریعتی شنبه شب با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: امروز ایران عزیزمان در معرض امتحان دیگری قرار گرفته است. پس از گذشت چندین روز از شیوع ویروس کووید۱۹، متاسفانه سلامتی جمعی از هم وطنان در نقاط مختلف کشور به خطر افتاده و کرونا خوزستانی ها را نیز به شدت تهدید می کند.
وی در بخش دیگری از این اطلاعیه تصریح کرد “ما امروز در معرض آزمون سختی قرار گرفته ایم. در این برهه ی حساس لازم است ضمن پرهیز از دامن زدن به شایعات و هوشیاری کامل در توجه به اطلاع رسانی های مراجع رسمی، توصیه های پزشکی و الزامات بهداشتی به طور جدی مراعات گردد.”
شریعتی افزود: چیره شدن بر این دشمن سرسخت نیازمند عزمی همگانی و همتی عالی است. اطمینان دارم که مردم هوشمند و با اراده خوزستان همان گونه که در صحنه های مختلف از مواجهه با دشمن متجاوز در دفاع مقدس تا مقابله با حوادث طبیعی همچون سیلاب سال جاری، سربلند بیرون آمده اند، با روحیه ای قوی و موقعیت شناسی بی نظیر این ویروس شوم را شکست خواهند داد.به طور قطع ما در کنار هم با توکل به خداوند متعال و توسل به اهل بیت-علیهم السلام- در نبرد با این دشمن سرسخت پیروز خواهیم شد و در راه حفظ سلامت مردم عزیزمان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
وی افزود: من به عنوان استاندار خوزستان به شما اطمینان می دهم با تمام توان و ظرفیت و امکانات در کنارتان هستیم و از شما می خواهم با عزم و حمیت همیشگی همه با هم به مبارزه با این پدیده نامیمون بپردازیم.
وی در بخش دیگری از این اطلاعیه خطاب به دست اندرکاران امر بهداشت و درمان تاکید کرد اکنون مقابله با شیوع ویروس کرونا عرصه جهادی دیگر است. به عنوان نماینده عالی دولت در استان، ایثار و تلاش هایتان در خط مقدم این نبرد را می ستایم و یقین دارم با دعای خیر مردم قدرشناس، پاداشی بس عظیم از جانب پروردگار یکتا در انتظار مجاهدت های سخت کوشانه ی شما است.
استاندار خوزستان از فرمانداریها، شهرداری ها و همه دستگاه های اجرایی استان نیز که متحمل زحمات بسیار برای تمهیدات بهداشتی در اماکن عمومی و آگاهی بخشی به شهروندان شده اند تقدیر و از آنان خواست به تلاشهای خود برای ضدعفونی کردن شهرها و آموزشهای همگانی ادامه دهند.
وی در بخش دیگری از این اطلاعیه تصریح کرد از صدا و سیما و اصحاب رسانه انتظار دارم با دقت و هوشیاری نسبت به آگاه سازی صحیح و به موقع جامعه اقدام نمایند.
وی در پایان گفت آن چه در هفته ی جاری و هفته آینده، که هفته هایی حیاتی و سرنوشت ساز برای کنترل این ویروس است مهم می باشد، خارج نشدن از منزل به جز در مواقع ضروری و رعایت بسیار جدی توصیه های بهداشتی و خودمراقبتی است که تقاضا می کنم با صبر و حوصله و درایت محدودیت های اعلام شده از سوی مراجع ذی صلاح در مورد عدم شرکت در اجتماعات ورزشی، فرهنگی و مذهبی که قطعا موقت خواهد بود، به صورت دقیق رعایت نمایید تا ان شاءالله از این وضعیت خاص به سلامت عبور نماییم.
تا کنون ۱۹ نفر در استان خوزستان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد چهار نفر جانشان را از دست دادند.
آمار کرونا خوزستان , تلفات کرونا خوزستان , شریعتی , کرونا , کرونا در خوزستان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.