امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
شناسه خبر : 5287
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار تیتر سه, اخبار تیتر یک, تیتر دوم-اسکرول زیر تاریخ انتشار : 27 مارس 2021 - 12:46 |

مرغ‌های کشتارشده در خوزستان، از کجا سر در می‌آورند؟

خوزنامه| رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت دامی و مرغ اهواز گفت: گفته شده که در چند روز اخیر ۲۷۰ تن مرغ در استان خوزستان کشتار شده است اما میزان مرغ توزیع‌شده در اهواز به ۵۰ تن نیز نرسیده است و در بعضی از جاها نیز شاهد بودیم که مرغ توزیع نشد یا کم توزیع شد.


سید اصغر حسینی بهارانچی درباره وضعیت بازار مرغ و گوشت قرمز در تعطیلات نوروز، اظهار کرد: در تعطیلات نوروز، گوشت قرمز و مرغ کم و بیش در بازار وجود داشت و کمبودی در این خصوص مشاهده نشد.

وی گفت: در جلسه تنظیم بازار که با استاندار خوزستان داشتیم، مقرر شد که در ایام تعطیل یکی از کشتارگاه‌ها به صورت نوبتی باز باشد ولی ما اجرایی شدن این مصوبه را مشاهده نکردیم و اگر هم کشتارگاهی باز بوده، مرغ‌های کشتارشده را به مغازه‌های مرتبط با خودشان تحویل داده‌اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت دامی، مرغ و تخم مرغ اهواز با اشاره به اینکه عرضه مرغ‌های منجمد تاثیر بسزایی در کنترل بازار داشتند، افزود: مرغ‌های منجمد تا حدودی کمبود مرغ را در بازار جبران کردند اما افرادی که مرغ تازه می‌خواستند، تا حدودی در تهیه آن با مشکل مواجه بودند.

حسینی بهارانچی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز و مرغ در تعطیلات نوروز افزایش نیافته است، تصریح کرد: هر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۱۳۰ هزار تومان است. هر کیلوگرم مرغ منجمد نیز به قیمت ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان به فروشنده عرضه شده است و فروشنده نیز آن را به قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان به مصرف‌کننده تحویل داده است.

وی افزود: قیمت مرغ کشتار روز کماکان از قیمت مصوب بیشتر است؛ قیمت اعلام‌شده برای هر کیلوگرم مرغ برای مصرف‌کننده ۲۲ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت دامی، مرغ و تخم مرغ اهواز گفت: گفته شده که در چند روز اخیر ۲۷۰ تن مرغ در استان خوزستان کشتار شده است اما میزان مرغ توزیع‌شده در اهواز به ۵۰ تن نیز نرسیده است و در بعضی از جاها نیز شاهد بودیم که مرغ توزیع نشد یا کم توزیع شد.

وی بیان کرد: این قضیه برای من جای سوال دارد؛ اگر مرغ نداریم اعلام شود که نیست و اگر هم هست که سازمان جهاد کشاورزی می‌گوید هست، قیمتی مناسب برای آن مصوب شود تا شاهد این موضوعات در بازار نباشیم.

حسینی بهارانچی با اشاره به قطعه‌بندی کردن مرغ و عرضه قطعه‌های جداگانه به مشتری در بازار گفت: بسیاری از فروشندگان مرغ مجبور شده‌اند که دست به خلاف و قطعه کردن مرغ بزنند زیرا یک هزار تومان سود در ازای فروش یک کیلوگرم مرغ واقعا ارزشی ندارد و حتی پول خرید کیسه پلاستیک‌شان هم در نمی‌آید.

وی افزود: اقدامات انجام‌شده برای کنترل بازار مرغ مانند نوش‌دارو بعد از مرگ سهراب بوده است در حالی که باید کشتارگاه‌ها و رانندگان حمل‌کننده مرغ کشتارشده رصد شوند تا مقصد و بازار مرغ کنترل شود.

نویسنده : سردبیر | منبع خبر : ایسنا
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.