- عکس/ اجتماع مردمی در مقابل حرم مطهر حضرت سبز قبا
- اخبار حوادث
- بررسی مسیر دسترسی پل علامه شیخ شوشتری با حضور استاندار ؛ فرماندار ؛ شهردار و سایر مسئولین محلی
- بازدید شهردار کهن شهر شوشتر از محل پروژه لوله گذاری دفع آبهای سطحی در ناحیه سه معاونت خدمات شهری شهرداری شوشتر
- ادامه طرح جمعآوری بنرهای سوگواری از شهر شوشتر
- احتمال برگزاری دو دوم مذاکرات در پاکستان
- سه نفتکش ایرانی از تنگه هرمز گذشت
- کودتا در اتاق عملیات روانی موساد
- ایران از مذاکره با ویتکاف و کوشنر خودداری و آنها را به خیانت متهم کرده
- تغییر موازنهی «اقتصاد جنگ» با کلاهک بارشی
- آمار زخمیهای اسرائیل از قریب به ۲۰۰۰ کشته خبر میدهد
- ضربه دقیق رزمندگان عراقی به مقر عناصر تجزیهطلب و افسران موساد
- ۲۹۰ زخمی و ۱۳ کشته؛ این آمار قطعا دروغ است
- شرکت نفت کویت: جایگزینی برای تنگه هرمز وجود ندارد
- بلومبرگ: نفتکش حامل نفت عراق پس از عبور از تنگه هرمز به هند رسید
توقع از هیات رییسه مجلس برگزاری جلسه فوق العاده برای خوزستان است
خوزنامه| نماینده شادگان با انتقاد از برگزار نشدن جلسه فوق العاده ای در مجلس برای حل مشکلات خوزستان گفت: توقع ما این بود که رییس و هیات رییسه مجلس جلسه اضطراری فوق العاده برای خوزستان برگزار کند، واقعا وضعیت خوزستان خوب نیست.
مجید ناصری نژاد در جلسه علنی امروز -یکشنبه- بعد از قرائت کمیسیون انرژی درباره خاموشی های اخیر، گفت: توقع ما این بود که رییس و هیات رییسه مجلس جلسه اضطراری فوق العاده برای خوزستان برگزار کند، واقعا وضعیت خوزستان خوب نیست.
نماینده مردم شادگان افزود: انتظار ما از آقای قالیباف که در سفر به استان خوزستان وعده حل مشکل آب شرب و ساماندهی آب کشاورزی خوزستان را داد، این بود که امروز با تغییر دستور، جلسه ای فوق العاده برای حل مشکلات اساسی خوزستان تشکیل دهد اما چرا این اتفاق رخ نداد؟
وی گفت:: باید رییس دولت در مجلس به خوزستان و مردم کشور جواب بدهد که چرا این بلاها سر کشور آمده، این چه مدیریتی است که من نماینده باید جواب دهم؟ وضع مردم در خوزستان به هم ریخته، دامشان تلف شده و زندگی شان از بین رفته و همه چیزشان نابود شده است، چه کسی باید به وضعیت مردم رسیدگی کند؟
ناصری نژاد با بیان اینکه هیات رییسه مجلس باید جلسه فوری برای خوزستان برگزار کند گفت:همه مسوولان اجرایی در مجلس باید پاسخگو باشند، قضیه شوخی بردار نیست.
وی اظهار داشت: یکی از علل اصلی خاموشی ها کم آبی است منتها همواره گزارشی تهیه می شود که فایده ای نداشته و وضع بدتر شده است. نخلستان های ما در شادگان، آبادان، خرمشهر، اهواز، دشت آزادگان، شوش و همه شهرستان های خوزستان در حال نابودی هستند. باید یک جایی این قصه پر غصه خوزستان خاتمه پیدا کند.
ناصری نژاد ادامه داد: روسای قوای سه گانه و شورای عالی امنیت کشور مشکلات خوزستان را حل کنید، تا کی باید منتظر بحران و مشکلات باشیم که دشمن ورود کند و اغتشاش کند تازه آن زمان به فکر خوزستان بیفتید؛ شما حتی از برگزاری جلسه برای خوزستان دریغ کردید این چه وضعیتی است؟
نماینده شادگان خاطرنشان کرد: ما خاضعانه از همه مسوولان کشور به خصوص نمایندگان مجلس درخواست می کنیم که به داد خوزستان و مردم برسید و ببینید ما چه می کشیم. ما در منطقه ای زندگی می کنیم که یک سوم آب کشور را دارد اما بی آب هستیم، وضعیت نگران کننده است. دشمن پشت سر هم در خوزستان توطئه می چینید و به دنبال اغتشاش است البته که مردم خوزستان متدین و انقلابی و عاشق و مدافع ولایت هستند، مسوولان به داد ما برسند.
مجلس شورای اسلا , مجلس شورای اسلامی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
