- موشک اکتمز شرایط جنگ اوکراین را تغییر میدهد؟
- تکذیب افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین در سال آینده
- حاجی دلیگانی: دولت برای آقای ظریف لایحه داد!
- دستور تعیین تعرفه جدید گاز خانگی ابلاغ شد/گازخانگی گران میشود
- بازداشت ۳ مظنون در پی پرتاب منور به خانه نتانیاهو
- خانه نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت
- مدارس پنج شهر خوزستان غیرحضوری شد
- فراتر از قتل یک پزشک
- حادثه برای وزیر صمت/ وزیر بایددر بیمارستان بستری باشد
- مارکو روبیو گزینه ترامپ برای وزارت امور خارجه؛ نظراتش درباره ایران، اوکراین و مقاومت چیست؟
- واتساپ رفع فیلتر شده است
- ۶ شاخص جدید دهکبندی برای حذف احتمالی یارانه نقدی
- دلار به بالاترین میزان ۴ ماهه خود رسید
- اکبر زنجانپور در بیمارستان بستری شد
- اسرائیل زد، ما نزدیم، دلار بالا رفت
تعلل رسانهها؛ در بحران کرونا
نويسنده: حجتاله عباسی مدرس دانشگاه و پژوهشگر رسانه- تعلل در انجــام وظایف و ممانعت از خرید واکسن برای واکسیناسیون شهروندان و جانباختن هزاران نفر بر اثر ویروس مهلک کرونا، بهبرجستهترین موضوع اصلی کشور تبدیل شده و بازتاب گستردهای در رسانههای اجتماعی یافته است.
آنچه در این ایام بهشدت مغفول مانده است کمکاری خبرنگاران رسانههای جریان اصلی درباره چرایی تعلل مسئولان در انجام وظایف محوله است. به مصداق استراتژی «چماق و هویج» شهروندان هم باید هزینه سنگین رسانههایی مانند صداوسیما و دیگر رسانههایی را که از بودجه عمومی مصرف میکنند، بدوش بکشند و هم در چنین مواردی، بیخبر از آدم و عالم بمانند.
تاسفبارتر اینکه پارهای از رسانههای جریان اصلی در انجام وظایف حرفهای تعلل ورزیده و با پیمودن مسیرمعکوس با دادن اطلاعات گمراهکننده، اخبار رویدادها را کتمان میکنند! خبرنگاران نگهبانان منافع عمومی، پل ارتباطی شهروندان با مسئولان و چشموگوش آنان برای نظارت بر محیط و پایش اطلاعات محیطی هستند.
ضروری است در این باره توضیح دهند کهچرا وظایف حرفهای خود را در دوره بحران کرونا انجام نمیدهند و در این باره تعلل میورزند؟ یکی از سوژههای جالبی که میتواند در این ایام پیگیری شود، چندوچون تولید واکسن در ستاد اجرایی فرمان امام است.
دکتر مخبر رئیس این ستاد در مقاطع زمانی اظهارات متفاوتی بیان کرده که نیازمند شفافسازی است. امکانات تولید انبوه فراهم شده و ظرف ۲ تا ۵/۲ ماه آینده دیگر دغدغه تولید انبوه نخواهیم داشت. (۱۹ اسفند۹۹). تا شهریور تولید به ۳۰ میلیون دوز خواهد رسید. (۲۱اردیبهشت۱۴۰۰).
یک ماه بعد در نامهای به رهبر انقلاب مینویسد: همانطور که در گزارش تقدیمی قبلی به استحضار رسید، میزان تولید تجمیعی این واکسن تا پایان شهریور ماه بیش از ۵۰ میلیون دوز خواهد بود. (۲۶خرداد۱۴۰۰). در وانفسای اوجگرفتن بیماری و جانباختن روزانه صدها نفری، بر اثر فشار شهروندان در رسانههای اجتماعی، آقای مخبر در جایگاه معاون اول دستور برای واردات ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا تا پایان شهریور را صادر میکند.
(۲۱مرداد۱۴۰۰). علاوهبر این کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و داروی ایران، از فراهمشدن مقدمات واردات «۱۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا در سه ماه آینده» به کشور خبر دهد.(۱۹مرداد ۱۴۰۰). انتظار میرود رسانههای جریان اصلی این پرونده مهم را پیگیری کنند و گزارش دقیق آن را به اطلاع مردم برسانند.
همچنین از معاون اول ریاستجمهوری انتظار میرود دستور دهد ستاد اجرایی فرمان امام گزارش شفافی از پرونده تولید واکسن کوو برکت را برای آگاهی عموم منتشر کند!
كوو ايران , واكسن , واكسن ايراني
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.