- تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام انرژی هستهای
- موشک اکتمز شرایط جنگ اوکراین را تغییر میدهد؟
- تکذیب افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین در سال آینده
- حاجی دلیگانی: دولت برای آقای ظریف لایحه داد!
- دستور تعیین تعرفه جدید گاز خانگی ابلاغ شد/گازخانگی گران میشود
- بازداشت ۳ مظنون در پی پرتاب منور به خانه نتانیاهو
- خانه نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت
- مدارس پنج شهر خوزستان غیرحضوری شد
- فراتر از قتل یک پزشک
- حادثه برای وزیر صمت/ وزیر بایددر بیمارستان بستری باشد
- مارکو روبیو گزینه ترامپ برای وزارت امور خارجه؛ نظراتش درباره ایران، اوکراین و مقاومت چیست؟
- واتساپ رفع فیلتر شده است
- ۶ شاخص جدید دهکبندی برای حذف احتمالی یارانه نقدی
- دلار به بالاترین میزان ۴ ماهه خود رسید
- اکبر زنجانپور در بیمارستان بستری شد
سازمان جهانی بهداشت: اگر آزمایش افراد مبتلا به کرونا منفی شود، مدت قرنطینه میتواند از ۱۴ روز به ۷ روز کاهش یابد
خوزنامه| سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که مدت زمان قرنطینه برای افراد آلوده به کروناویروس “به شرط تست منفی” از ۱۴ روز به هفت روز کاهش پیدا کند. این سازمان در دستورالعمل موقت جدید خود آورده است: در مواردی که انجام تست کرونا برای کوتاه کردن مدت زمان قرنطینه امکان پذیر نیست، درصورتیکه فرد علامتی از بیماری نداشته باشد، قرنطینه ممکن است پس از روز دهم و بدون لزوم به انجام غربالگری پایان یابد.
ایسنا: سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که مدت زمان قرنطینه برای افراد آلوده به کروناویروس “به شرط تست منفی” از ۱۴ روز به هفت روز کاهش پیدا کند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در دستورالعمل جدید خود برای تست کرونا و قرنطینه بیماران با توجه به سطح بالای گردش کروناویروس به ویژه سویه اُمیکرون اعلام کرده است: مدت زمان قرنطینه برای افرادی که در معرض کروناویروس قرار گرفتهاند اکنون میتواند کوتاهتر شود و افرادی که نتیجه آزمایششان منفی است، میتوانند به جای ۱۴ روز پس از گذشت هفت روز قرنطینه را پایان دهند.
این سازمان در دستورالعمل موقت جدید خود آورده است: در مواردی که انجام تست کرونا برای کوتاه کردن مدت زمان قرنطینه امکان پذیر نیست، درصورتیکه فرد علامتی از بیماری نداشته باشد، قرنطینه ممکن است پس از روز دهم و بدون لزوم به انجام غربالگری پایان یابد.
در این گزارش آمده است که خطر انتقال پس گذراندن دوره ۱۰ روز قرنطینه حدود یک درصد و حد بالایی آن حدود ۱۰ درصد تخمین زده میشود.
همچنین افراد اخیرا واکسینه شده که با بیمار در تماس بوده اند در اولویت پایین تری (به لحاظ ماندن در قرنطینه) در نظر گرفته میشوند.
اما در صورت گذشت ۹۰ روز از زمان واکسیناسیون و کاهش مصونیت اولیه در برابر بیماری و وجود محدودیتهایی در تزریق دُز یادآور لازم است شرایط تماس این افراد با بیمار آلوده همچون تماس افراد واکسینه نشده در نظر گرفته شود.
به گزارش livemint، همچنین گفته شده برای بیماران کووید-۱۹، کشورها ممکن است با افزودن تست PCR که توسط پرسنل واجد شرایط انجام میشود، دوره قرنطینه را به هفت روز کاهش دهند.
با این حال سازمان جهانی بهداشت در شرایط کنونی تستهای خانگی را برای کوتاه کردن مدت قرنطینه توصیه نمیکند.
سازمان جهانی بهداشت به افراد توصیه میکند درصورتیکه دوره قرنطینه کوتاه شود، لازم است در تمام فعالیتهای داخل و خارج از خانه که ممکن است با افراد دیگر تعامل داشته باشند، همراه با سایر اقدامات پیشگیری از ماسک پزشکی مناسب استفاده کنند.
همچنین رعایت فاصله گذاری فیزیکی، تهویه مناسب فضاهای داخلی و شستشوی مرتب دستها برای ۱۴ روز ادامه داشته باشد. این افراد همچنین باید علائم خود را تحت کنترل داشته باشند و در صورت بروز علائم آزمایش دهند.
کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.